Ζεστή υποδοχή στους πρωταγωνιστές των World Games Special Olympics

Μια πολύ όμορφη και ζεστή υποδοχή στους δύο αθλητές που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας, τα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, επιφυλάχθηκε στους Γιάννη Κλωνιζάκη, Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και στον προπονητή τους, Μανώλη Αγγελάκη κατά την επιστροφή τους από το Βερολίνο όπου πήραν μέρος στα World Games Special Olympics.

Οι δύο αθλητές και ο προπονητής τους έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στην επιστροφή τους μετά από πολλές ημέρες στα Χανιά, έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο άθλημα του καγιάκ όπου ο Κλωνιζάκης είχε απολογισμό δύο χρυσά (μαζί με τον Αναγνωστόπουλο) και ένα ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Αναγνωστόπουλος κατέκτησε τρία χρυσά (τα δύο εκ των οποίων με τον Κλωνιζάκη).

Στην άφιξή τους στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης, μέλη του συλλόγου γονέων κανόε καγιάκ, ο προπονητής κολύμβησης από τα Special Olympics του ΝΟΧ, Κώστας Νικολαντωνάκης, αθλητές και γονείς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ07/12/2023

ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΙ Κ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Σε βιωματικές δράσεις κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι προπονητές του τμήματος Special Olympics του ΝΟ Χανίων, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ06/12/2023

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ SOEE

Μια νέα τιμητική διάκριση έρχεται για τον προπονητή κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη. Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων με απόφαση της …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ