Ζεστή υποδοχή στους πρωταγωνιστές των World Games Special Olympics

Μια πολύ όμορφη και ζεστή υποδοχή στους δύο αθλητές που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας, τα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, επιφυλάχθηκε στους Γιάννη Κλωνιζάκη, Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και στον προπονητή τους, Μανώλη Αγγελάκη κατά την επιστροφή τους από το Βερολίνο όπου πήραν μέρος στα World Games Special Olympics.

Οι δύο αθλητές και ο προπονητής τους έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στην επιστροφή τους μετά από πολλές ημέρες στα Χανιά, έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο άθλημα του καγιάκ όπου ο Κλωνιζάκης είχε απολογισμό δύο χρυσά (μαζί με τον Αναγνωστόπουλο) και ένα ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Αναγνωστόπουλος κατέκτησε τρία χρυσά (τα δύο εκ των οποίων με τον Κλωνιζάκη).

Στην άφιξή τους στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης, μέλη του συλλόγου γονέων κανόε καγιάκ, ο προπονητής κολύμβησης από τα Special Olympics του ΝΟΧ, Κώστας Νικολαντωνάκης, αθλητές και γονείς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ31/08/2023

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ 21Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στα Χανιά. Ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ29/06/2023

ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS BERLIN 2023

Ολοκληρώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023, που αποτελέσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ