Ζεστή υποδοχή στους πρωταγωνιστές των World Games Special Olympics

Μια πολύ όμορφη και ζεστή υποδοχή στους δύο αθλητές που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας, τα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, επιφυλάχθηκε στους Γιάννη Κλωνιζάκη, Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και στον προπονητή τους, Μανώλη Αγγελάκη κατά την επιστροφή τους από το Βερολίνο όπου πήραν μέρος στα World Games Special Olympics.

Οι δύο αθλητές και ο προπονητής τους έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στην επιστροφή τους μετά από πολλές ημέρες στα Χανιά, έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο άθλημα του καγιάκ όπου ο Κλωνιζάκης είχε απολογισμό δύο χρυσά (μαζί με τον Αναγνωστόπουλο) και ένα ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Αναγνωστόπουλος κατέκτησε τρία χρυσά (τα δύο εκ των οποίων με τον Κλωνιζάκη).

Στην άφιξή τους στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης, μέλη του συλλόγου γονέων κανόε καγιάκ, ο προπονητής κολύμβησης από τα Special Olympics του ΝΟΧ, Κώστας Νικολαντωνάκης, αθλητές και γονείς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ