Στους πανελλήνιους αγώνες “Λουτράκι 2024” οι αθλητές Special Olympics του ΝΟ Χανίων

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”.

Ο ΝΟ Χανίων θ’ αγωνιστεί στο άθλημα της κολύμβησης, με τους αθλητές που αναμένεται να πάρουν μέρος να είναι οι: Παπαδοπούλου Ιριδα, Κοκολάκη Βικτώρια, Πιπεράκης Νικόλαος, Παντελάκης Ευάγγελος, Χουδαλάκης Δημήτριος, Ριζκάλας Δημήτριος, Μυλωνάκης Γεώργιος, Κλωνιζάκης Ιωάννης και Γαροφαλάκης Κωνσταντίνος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ειδικότερα, για πέντε ημέρες, οι εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι θα φιλοξενήσουν πάνω από 400 αθλητές με νοητική αναπηρία, μαζί με τους συνοδούς, προπονητές, εθελοντές, και συνεργάτες των Special Olympics όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια των Αγώνων, οι αθλητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (κολύμβηση, bocce, στίβος και powerlifting), και να αναδείξουν την προσπάθεια και τα ταλέντα τους στον αθλητισμό στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ευγενούς άμιλλας και ένταξης! Την προσπάθειά τους θα αγκαλιάσουν και θα χειροκροτήσουν οι οικογένειες και οι συνοδοί τους, οι προπονητές, οι εθελοντές, οι συνεργάτες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα, καθώς και η τοπική κοινωνία του Δήμου Λουτρακίου.

Για τον ΝΟ Χανίων, την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές Λεωνίδας Καπνισάκης (από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ατλαντίδα) και Μανώλης Αγγελάκης, ενώ συνοδοί θα είναι ο κ. Κώστας Θωμαδάκης (επίσης από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ατλαντίδα) και η κα Αριάδνη Παντίδου (Χημικός από το Πολυτεχνείο Κρήτης), αλλά και αρκετοί ακόμα γονείς.

Την προσπάθεια των αθλητών για καλή επιτυχία συνοδεύουν οι ευχές των προπονητών τους, Κώστα Νικολαντωνάκη και Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ07/12/2023

ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΙ Κ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Σε βιωματικές δράσεις κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι προπονητές του τμήματος Special Olympics του ΝΟ Χανίων, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ