Πρωταθλητής Ελλάδας Μεγάλων Αποστάσεων Σπριντ 5.000μ.!

Την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κατηγορία Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5.000μ. πανηγυρίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.


Ο απολογισμός ήταν 7 μετάλλια (1 χρυσό, 4 ασημένια και 2 χάλκινα), με τη συνολική βαθμολογία για την ομάδα του Μανόλη Αγγελάκη να ήταν 25,5 βαθμοί που την ανέδειξαν στην 1η θέση σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταθλητές βάσει της αξιολόγησης που έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών ήταν οι εξής: Κωνσταντίνα Σαράντου, Ελένη Αλειφέρη, Αναστάσιος Μελεμενής, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Γιάννης Τζανακόπουλος, Γιάννης Αντωνίου, Κυριάκος Ποντικάκης και Ελευθερία Παπασταματάκη.

Ο Ναυτικός Όμιλος είχε μια εξαιρετική παρουσία καταφέρνοντας έτσι να προσθέσει μία ακόμα μία πολύ μεγάλη επιτυχία στο πλούσιο παλμαρέ του. Την 2η θέση κατέκτησε ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης και την 3η ο Ναυτικός Ομιλος Χαλκίδας.

Τα αποτελέσματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν τα εξής:

1η θέση

Ελευθερία Παπασταματάκη Κ1 5.000μ. Κορασίδων

2η θέση

Κωνσταντίνα Σαράντου Κ1 5.000μ. Γυναικών

Αναστάσιος Μελεμενής Κ1 5.000μ. Παίδων

3η θέση

Γιάννης Κουτσοποδιώτης Κ1 5.000μ. Παίδων

4η θέση

Ελένη Αλειφέρη Κ1 5.000μ. Γυναικών

Γιάννης Τζανακόπουλος Κ1 5.000μ. Παίδων

9η θέση

Κυριάκος Ποντικάκης Κ1 5.000μ. Παίδων

Ο Γιάννης Αντωνίου δεν ολοκλήρωσε την κούρσα του λόγω τραυματισμού.

ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στους αγώνες πήραν μέρος και αθλητές στις κατηγορίες Παμπαίδες-Παγκορασίδες οι οποίοι αγωνιστήκαν στα 3.000μ. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετείχε με τους Γιάννη Κουριδάκη, Λευτέρη Πολυχρονάκη, Χρήστο Τσουπάκη, Γιώργο Σηφάκη, Μαίρη Μελεμενή και Μαγδαληνή Αντωνίου, οι οποίοι με τη δική τους σειρά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

2η θέση

Λευτέρης Πολυχρονάκης Κ1 3.000μ. Παμπαίδων

Μαγδαληνή Αντωνίου Κ1 3.000μ. Παγκορασίδων

3η θέση

Χρήστος Τσουπάκης Κ1 3.000μ. Παμπαίδων

4η θέση

Μαίρη Μελεμενή Κ1 3.000μ. Παγκορασίδων

5η θέση

Γιάννης Κουριδάκης Κ1 3.000μ. Παμπαίδων

10η θέση

Γιώργος Σηφάκης Κ1 3.000μ. Παμπαίδων

Σημειώνεται πως τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλης Αγγελάκης και ο βοηθός εφόρου Νίκος Κουριδάκης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κανόε Καγιάκ για την αγορά δύο σκαφών Καγιάκ καθώς και τους Ανδρέα Μπερτάκη, Μανόλη Θωμαδάκη, Διονύση Μπουρδαντωνάκη και τους Αφούς Κακαβελάκη για την προσφορά τους στο Τμήμα Κανόε Καγιάκ.

Αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας Κανόε Καγιάκ, ο επίσημος χορηγός του Τμήματος, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ24/04/2024

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πλαίσιο της β’ φάσης των προκρίσεων για την …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ