Στην Εθνική ομάδα Μοστιτσόγλου, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πλαίσιο της β’ φάσης των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ.

Αυτό μαρτυρούν τα αποτελέσματα, καθώς οι Ομηρος Μοστιτσόγλου, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Κατερίνα Κισσαμιτάκη εξασφάλισαν την πρόκριση, οπότε και θα λάβουν μέρος στους παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Επίσης οι Νικόλαος Νάκης, Μαρίνη Κουκλινού και Θεοφανία Σβάρνα προκρίθηκαν στα Raking List για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ16 και Κ15, οπότε και θα συμμετάσχουν και αυτοί με τη σειρά τους σε διεθνείς διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης τονίζει τα εξής: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας, αλλά και στις οικογένειες τους. Με δουλειά, υπομονή και επίμονη οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Τα καλύτερα έρχονται».

Να σημειωθεί ότι εκτός του Μαν. Αγγελάκη, συνοδός της αποστολής στους αγώνες στον Σχοινιά ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, προπονητής, Αντώνης Λαδάς. Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή του κ. Νάκη Γεώργιου στην αποστολή, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΝΟ Χανίων ANEK LINES:

Κ1 1000μ. ανδρών / νέων ανδρών

• 1ος Μοστιτσόγλου Ομηρος

Κ1 1000μ. εφήβων

• 2ος Νάκης Νικόλαος

Κ1 500μ. εφήβων

3ος Νάκης Νικόλαος & 1ος στην κατηγορία Κ16

Κ1 500μ. νεανίδων

• 1η Αλεξανδράκη Ευτυχία
• 2η Κισσαμιτάκη Αικατερίνη
• 4η Κουκλινού Μαρινίκη & 2η στην κατηγορία Κ16

Κ1 500μ. Κ15 κορασίδων

• 3η Σβάρνα Θεοφανία

Κ1 500μ. Κ15 παίδων

• 6ος Ηλιάκης Μανόλης

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ & SUP του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τα ΣΥΝΚΑ, τα νερά SAMARIA για την καθολική και διαχρονική τους στήριξη και τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών-A.I.B. LEADERS BROKERS”, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ.-Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, το φανοποιείο αυτοκινήτων Παπαδάκης Γιάννης, και το ΙΚΤΕΟ Χανίων τον κ. Μανωλικάκη Γιώργο & τον κ. Ιωάννου Θεόδωρος Λιπαντικά-Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα του ΝΟ Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ