Νέες πανελλήνιες διακρίσεις και τίτλος για το κανόε καγιάκ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ!

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης σπριντ Μεγάλων Αποστάσεων 2000μ. και 1000μ., ενώ κατέλαβε τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ Μεγάλων Αποστάσεων 5000μ., όπου και αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος.

Οπως αποδεικνύεται, οι εμφανίσεις για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικές στα δύο αυτά πρωταθλήματα, που διεξήχθησαν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή 7 Απριλίου. Ουσιαστικά οι επιτυχίες αυτές πιστοποιούν για μια ακόμη φορά τη μεθοδική και συστηματική δουλειά που πραγματοποιείται στο τμήμα.

Συνολικά η συγκομιδή για τους αθλητές του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES ανήλθε και στα δύο πρωταθλήματα σε 7 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο.

Αναλυτικότερα, στην αποστολή συμμετείχαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Μελεμενής Αναστάσιος, Νάκης Νικόλαος, Ξυρουχάκης Μανούσος, Κακαβελάκης Κωνσταντίνος, Παπαδάκης Νικόλαος, Μπροκαλάκης Μιχαήλ, Κακαβελάκης Διονύσιος, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κουκλινού Μαρινίκη, Σβαρνά Θεοφανία, Εργαζάκη Μαρίνα, Βομβολάκη Σοφία, Λαβράνου Αντωνία, Καστανάκη Αντριάννα, Κουκλινού Σωτηρία και Ξανθουδάκη Κάλλια.

Συνοδοί της αποστολής ήταν ο έφορος, Κουριδάκης Νικόλαος, ο προπονητής Αγγελάκης Μανόλης και ο κ. Νάκης Γεώργιος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσά μετάλλια

• Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 5000μ. νεανίδων
• Νάκης Νικόλαος Κ1 5000μ. παίδων
• Κακαβελάκης Διονύσιος Κ1 2000μ. παίδων αρχαρίων

Ασημένια μετάλλια

• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Κ1 5000μ. νεανίδων
• Κουκλινού Μαρινίκη Κ1 5000μ. κορασίδων
• Καστανάκη Αντριάννα Κ1 2000μ. παγκορασίδων

Χάλκινα μετάλλια

• Εργαζάκη Μαρίνα Κ1 2000μ. παγκορασίδων

4η θέση

• Βομβολάκη Σοφία Κ1 2000μ. παγκορασίδων

5η θέση

• Λαβαράνου Αντωνία Κ1 2000μ. παγκορασίδων

7η θέση

• Ξανθουδάκη Κάλλια Κ1 2000μ. κορασίδων αρχαρίων
• Μπροκαλάκης Μιχάλης Κ1 2000μ. παμπαίδων

8η θέση

• Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 5000μ. ανδρών

10η θέση

• Ξυρουχάκης Μανούσος Κ1 5000μ. παίδων

16η θέση

• Παπαδάκης Νικόλαος Κ1 5000μ. παίδων

17η θέση

• Κακαβελάκης Κων/νος Κ1 5000μ. παίδων

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του Nαυτικού Oμίλου Χανίων έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.

Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ & SUP του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τα ΣΥΝΚΑ, τα νερά SAMARIA για την καθολική και διαχρονική τους στήριξη και τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών – A.I.B. LEADERS BROKERS”, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, το φανοποιείο αυτοκινήτων Παπαδάκης Γιάννης, και το ΙΚΤΕΟ Χανίων τον κ. Μανωλικάκη Γιώργο & τον κ. Ιωάννου Θεόδωρος Λιπαντικά-Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα του ΝΟ Χανίων.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του ΝΑΟ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχαν καθώς και για την υποστήριξη τους στην επίλυση του προβλήματος με το μίνι βαν της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ