Το Σάββατο (30/7) ο μαραθώνιος αγώνας κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης διοργανώνουν το Σάββατο 30 Ιουλίου μαραθώνιο αγώνα κολύμβησης.

Σκοπός είναι μετά από συλλογική προσπάθεια του κολυμβητικού τμήματος οι αθλητές και οι αθλήτριες να διανύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα, κολυμπώντας συνεχώς για 24 ώρες, καθώς επίσης να υπάρξει “πάντρεμα” μεταξύ των παλιών γενεών με την τωρινή κολυμβητική ομάδα.

Ο Ναυτικός Ομιλος καλεί όλους τους πρώην κολυμβητές και κολυμβήτριες να στηρίξουν την προσπάθεια, να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, ν’ αναπολήσουν στιγμές και ν’ αναδείξουν τα οφέλη της κολύμβησης, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, κολυμπώντας σε όποια απόσταση επιθυμούν. Επίσης να συμμετάσχουν στις σκυταλοδρομίες που θα διεξαχθούν όπου ειδικά για φέτος θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυτάλης 4-6×50μ. ελεύθερο μεταξύ παλαιών και νέων αθλητών.

Το βραδινό γεύμα το επιμελείται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης… Το παραδοσιακό πιλάφι που θα συνοδεύεται από άλλα εδέσματα θα μας κρατήσει “ζεστούς” όλο το βράδυ!

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 9 το πρωί και η λήξη θα σημάνει την επόμενη, Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 09:00.

Σκυταλοδρομίες
(20:00)
• 4-6×50μ. με αλλαγή μπλούζας
• 4-6×50μ. με μπαλόνι
(21:00)
• Αγώνας σκυταλοδρομίας βετεράνων-νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ14/11/2022

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟΝ “2Ο ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ”

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες οι αθλητές από το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρέθηκαν στον …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ10/11/2022

ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ “2Ο ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ” ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Μία ακόμα δράση στον Αγιο Νικόλαο ακολουθεί στο πρόγραμμα για το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ο “2ος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ