Εμπειρία στην Καλαμάτα στο “7ο Κύπελλο Σπύρου Κοντόπουλου”

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σαββατοκύριακο (27, 28/4) στο “7ο Κύπελλο Σπύρου Κοντόπουλου”.

Πρόκειται για αγώνες πρωταγωνιστικών κατηγοριών, μίνι και masters που διεξάγονται από τον Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας “ο Ποσειδών”. Αυτοί θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας σε συνδιοργάνωση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Την αποστολή στην Καλαμάτα συνοδεύει ο προπονητής Αντώνης Καλογεράκης και η κα Νίκη Καλαϊτζάκη από το σύλλογο γονέων κολύμβησης.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές του ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη, Κακάσης, Κοκκίνη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μπαδογιάννης, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Πενταράκη, Σπυριδάκης, Σταθάκη και Φουρναράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ