Συγκομιδή 8 μεταλλίων στην Εύβοια

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κατέγραψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήγαγε ο Ν.Ο. Λίμνης Ευβοίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Εύβοια.

Η συγκομιδή για το Ναυτικό Ομιλο ανήλθε στα 8 μετάλλια (4 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα), με τον προπονητή της ομάδας, Μανώλη Αγγελάκη, να μείνει πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από οκτώ Ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα (Ν.Ο. Λίμνης Ευβοίας, Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Μεθάνων, Ν.Ο Βάρης – Βάρκιζας, Α.Ν. Σαλαμίνας, Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ο. Δίαυλος Ωρεών).

Αναλυτικά, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου στην Εύβοια ήταν η εξής: Αλεξανδράκη Ε., Δερμιτζάκης Μ., Καράκη Α., Καράκη Κ., Κερασιώτης Π., Κονταξάκης Π., Ξηρουχάκης Μ. και Φραγκόπουλος Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσά μετάλλια

• Ξηρουχάκης Μανούσος Κ1 200μ. παίδων αρχαρίων
• Φραγκόπουλος Γεώργιος – Κερασιώτης Παναγιώτης Κ2 200μ. παίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 200μ. κορασίδων αρχαρίων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία – Καράκη Αναστασία Κ2 200μ. κορασίδων αρχαρίων

Ασημένια μετάλλια

• Κερασιώτης Παναγιώτης Κ1 200μ. παίδων

Χάλκινα μετάλλια

• Δερμιτζάκης Μάξιμος Κ1 200μ. παμπαίδων
• Δερμιτζάκης Μάξιμος – Κονταξάκης Παρασκευάς Κ2 200μ. παμπαίδων
• Καράκη Αναστασία Κ1 200μ. κορασίδων αρχαρίων

4η θέση

• Φραγκόπουλος Γεώργιος – Κερασιώτης Παναγιώτης Κ2 200μ. εφήβων
• Καράκη Κλειώ Κ1 200μ. γυναικών
• Καράκη Κλειώ Κ1 200μ. νεανίδων

Νέα αποστολή για το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP

Εν τω μεταξύ, την προσεχή Παρασκευή (4/10) η ομάδα κανόε καγιάκ & SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θ’ αναχωρήσει για να συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες και θα διεξαχθούν στο Βόλο, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Πολυχρονάκη Σπύρο, Διακάκη Νίκο, Κοπάση Ευάγγελο, Κυριακάκη Ιωάννη, Καράκη Κλειώ, Μαρόπις Ιβάν και Μαυρομμάτη Μυρσίνη. Συνοδός της αποστολής, θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Να σημειωθεί πως οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, συνεχίζονται. Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 – 17:30 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Αρωγός του τμήματος είναι ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ19/06/2020

KΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αξιολόγηση των σωματείων με βάση το προηγούμενο έτος. …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ18/06/2020

ΣΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Πρόσκληση σε έναν αθλητή κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τον Παρασκευά Κονταξάκη, κατέφθασε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ