Στον τελικό των 200μ. μικτή με το 2ο καλύτερο χρόνο ο Παπαστάμος

Χάρη σε μια μεγάλη επίδοση, ο Απόστολος Παπαστάμος, θα δώσει το παρών στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στη Βουδαπέστη!

Ο Χανιώτης πρωταθλητής επιβεβαιώνοντας τις τεράστιες δυνατότητες του κατάφερε να ξεχωρίσει στον προκριματικό του αγωνίσματος, καταλαμβάνοντας με έναν εξαιρετικό χρόνο τη 2η θέση, τερματίζοντας πίσω μονάχα από τον Αμερικανό, Κάρσον Φόστερ.

Ειδικότερα, η επίδοση για τον Παπαστάμο ήταν 2:00.43, χρόνος που είναι πολύ κοντά στο δικό του ατομικό ρεκόρ που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ, με 1:59.93 που είχε σημειώσει στο Καζάν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Παπαστάμος κολύμπησε πάρα πολύ γρήγορα σε ένα αγώνισμα που διεξήχθη σε επτά συνολικές σειρές και στο οποίο πήραν μέρος 67 αθλητές! Μάλιστα εκτός τελικού βρέθηκαν αθλητές που ήταν μέσα στην οκτάδα στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μένει να φανεί τι θα καταφέρει το απόγευμα ο Παπαστάμος στον τελικό των 200μ. μικτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «11ΑΡΙΑ» ΚΑΙ «12ΑΡΙΑ»

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα προπόνησης για τους αθλητές κολύμβησης, ηλικίας 11 και 12 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ