Σπουδαία δραστηριότητα και για το 2017 για τα Special Olympics του Ομίλου μας!

Σπουδαία αποδεικνύεται και για το 2017 η αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Τελευταία τους πράξη αποτελεί η συμμετοχή στους Πανελλήνιους αγώνες Κανόε Καγιάκ που διεξήχθησαν στη Λίμνη Κουρνά, όπου ο απολογισμός των παιδιών ανήλθε σε 10 μετάλλια (4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα).
 
Επίσης, ξεχωριστή ήταν το καλοκαίρι που πέρασε η χορογραφία από τα κορίτσια του Προγράμματος στο πλαίσιο της γιορτής για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, όπου η Βικτωρία, η Νικολέτα και η Εμμανουέλα με την βοήθεια των αθλητριών του Τμήματος, Ηλέκτρας, Αναστασίας και Αθηνάς παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.
 
Εκτός των κοριτσιών, συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους, Kώστα Νικολαντωνάκη, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Μιχάλη Κοκολινάκη και Μανώλη Αγγελάκη, που αποδεικνύεται ότι επιτελούν εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ20/12/2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS HELLAS ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (AΜΕA)

Τιμή για μια ακόμα χρονιά απέδωσε μεταξύ άλλων στους αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το Σωματείο Ατόμων …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ07/11/2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Πλημμύρισε από ενθουσιασμό η πανέμορφη λίμνη του Κουρνά στο πλαίσιο των «Κορίσσιων» διασυλλογικών αγώνων Κανόε Καγιάκ που για μια ακόμη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ