Σπουδαία δραστηριότητα και για το 2017 για τα Special Olympics του Ομίλου μας!

Σπουδαία αποδεικνύεται και για το 2017 η αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Τελευταία τους πράξη αποτελεί η συμμετοχή στους Πανελλήνιους αγώνες Κανόε Καγιάκ που διεξήχθησαν στη Λίμνη Κουρνά, όπου ο απολογισμός των παιδιών ανήλθε σε 10 μετάλλια (4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα).
 
Επίσης, ξεχωριστή ήταν το καλοκαίρι που πέρασε η χορογραφία από τα κορίτσια του Προγράμματος στο πλαίσιο της γιορτής για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, όπου η Βικτωρία, η Νικολέτα και η Εμμανουέλα με την βοήθεια των αθλητριών του Τμήματος, Ηλέκτρας, Αναστασίας και Αθηνάς παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.
 
Εκτός των κοριτσιών, συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους, Kώστα Νικολαντωνάκη, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Μιχάλη Κοκολινάκη και Μανώλη Αγγελάκη, που αποδεικνύεται ότι επιτελούν εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ