Σπουδαία δραστηριότητα και για το 2017 για τα Special Olympics του Ομίλου μας!

Σπουδαία αποδεικνύεται και για το 2017 η αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Τελευταία τους πράξη αποτελεί η συμμετοχή στους Πανελλήνιους αγώνες Κανόε Καγιάκ που διεξήχθησαν στη Λίμνη Κουρνά, όπου ο απολογισμός των παιδιών ανήλθε σε 10 μετάλλια (4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα).
 
Επίσης, ξεχωριστή ήταν το καλοκαίρι που πέρασε η χορογραφία από τα κορίτσια του Προγράμματος στο πλαίσιο της γιορτής για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, όπου η Βικτωρία, η Νικολέτα και η Εμμανουέλα με την βοήθεια των αθλητριών του Τμήματος, Ηλέκτρας, Αναστασίας και Αθηνάς παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.
 
Εκτός των κοριτσιών, συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους, Kώστα Νικολαντωνάκη, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Μιχάλη Κοκολινάκη και Μανώλη Αγγελάκη, που αποδεικνύεται ότι επιτελούν εξαιρετικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ21/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 18 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS

Τη χαρά της συμμετοχής για μια ακόμη φορά στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics έζησαν οι αθλητές από το προπονητικό πρόγραμμα …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ16/05/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Μια διοργάνωση διαφορετική διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου στη θάλασσα του Βλητέ στην Σούδα. Πρόκειται για τους διασυλλογικούς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ