Σε βιωματικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία οι κ.κ. Νικολαντωνάκης και Αγγελάκης

Σε βιωματικές δράσεις κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι προπονητές του τμήματος Special Olympics του ΝΟ Χανίων, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία, ο μεν Νικολαντωνάκης να επισκεφτεί μετά από πρόσκληση που του απευθύνθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Κυδωνίας, μιλώντας στους νεαρούς μαθητές, αλλά και συμμετέχοντας σε βιωματικές δράσεις μαζί τους, ο δε Αγγελάκης συμμετείχε από τη δική του πλευρά σε δράση η οποία έγινε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με όλους τους φορείς ΑμεΑ και τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και η οποία διεξήχθη στο Εθνικό στάδιο Χανίων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο προπονητές του ΝΟ Χανίων καλούνται να συμμετάσχουν σε δράσεις και ειδικότερα να μεταδώσουν το μήνυμα «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ