Σε βιωματικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία οι κ.κ. Νικολαντωνάκης και Αγγελάκης

Σε βιωματικές δράσεις κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι προπονητές του τμήματος Special Olympics του ΝΟ Χανίων, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης Αγγελάκης.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία, ο μεν Νικολαντωνάκης να επισκεφτεί μετά από πρόσκληση που του απευθύνθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Κυδωνίας, μιλώντας στους νεαρούς μαθητές, αλλά και συμμετέχοντας σε βιωματικές δράσεις μαζί τους, ο δε Αγγελάκης συμμετείχε από τη δική του πλευρά σε δράση η οποία έγινε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με όλους τους φορείς ΑμεΑ και τα Τμήματα Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και η οποία διεξήχθη στο Εθνικό στάδιο Χανίων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο προπονητές του ΝΟ Χανίων καλούνται να συμμετάσχουν σε δράσεις και ειδικότερα να μεταδώσουν το μήνυμα «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ06/12/2023

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ SOEE

Μια νέα τιμητική διάκριση έρχεται για τον προπονητή κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη. Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων με απόφαση της …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ06/12/2023

ΟΙ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΙ” ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Για τρεις ημέρες -όλοι μαζί- αθλητές και αθλήτριες και άτομα με νοητική αναπηρία πήραν μέρος στους “Κορίσσιους” πανελλήνιους αγώνες Special …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ