Τιμητική διάκριση για Αγγελάκη: Ορίστηκε Σύμβουλος Αθλητισμού στην SOEE

Μια νέα τιμητική διάκριση έρχεται για τον προπονητή κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη.

Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων με απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας Special Olympics Europe Eurasia (SOEE) ορίστηκε Σύμβουλος Αθλητισμού για την περίοδο 2023-2027 στο άθλημα του kayaking.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την εξέδωσε η διεθνής ομοσπονδία, στον κ. Αγγελάκη αναγνωρίστηκε η πολύχρονη αφοσίωση και η εμπειρία του στα Special Olympics, αναλαμβάνοντας έτσι αυτή την πολύ σημαντική θέση.

Ο Μαν. Αγγελάκης θα συμβάλλει στην ενίσχυση και την ανάπτυξη του αθλήματος kayaking.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αγγελάκη: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα ότι αναλαμβάνω αυτή τη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με που μ’ εμπιστεύτηκαν και μου ανάθεσαν αυτό το ρόλο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα Special Olympics Hellas που ήταν ο φορέας που εισηγήθηκε τη θέση αυτή για μένα, τον ΝΟ Χανίων για τη στήριξή του από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μου με το κανόε καγιάκ, διαχρονικά όλους τους εφόρους του τμήματος και ειδικότερα τον Νίκο Κουριδάκη, την έφορο του τμήματος Special Olympics του Ομίλου μας, την κα Φιλιππάκη και κυρίως ευχαριστώ τον Κώστα Νικολαντωνάκη για τη συνεργασία που έχουμε στο τμήμα ειδικής άθλησης και τη στήριξή του. Δεσμεύομαι ότι όπως κάνω πάντοτε, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου ανατέθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ