Παπαστάμος: Αυτά θα κάνω μετά το τέλος της καραντίνας

Ο Απόστολος Παπαστάμος επιλέχθηκε από την ATHENS VOICE προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνει μετά το τέλος της καραντίνας.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μίλησε σε δημοσίευμα στο οποίο έχουν εκφράσει την άποψή τους κορυφαίοι Ελληνες αθλητές, όπως οι Κατερίνα Στεφανίδη, Ελευθέριος Πετρούνιας, Αννα Κορακάκη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Μίλτος Τεντόγλου και Πάνος Τριανταφύλλου. Σύμφωνα με όσα είπε, θα ήθελε να δει τους φίλους του και από ‘κει και πέρα τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη ενώ αμέσως μετά ο στόχος του είναι να επισκεφτεί το κολυμβητήριο.

Αναλυτικά η δήλωση Παπαστάμου είναι η εξής:

«Προσωπικά όταν τελειώσει η καραντίνα, πρώτα απ’ όλα θα επιλέξω να βρεθώ µε φίλους που έχω να τους δω καιρό. Το επόµενο που θα κάνω, είναι να δω τον προπονητή µου, να µοιραστούµε τις σκέψεις µας για την Oλυµπιακή χρόνια που ακολουθεί και να βάλουµε τους πρώτους στόχους για την καινούργια σεζόν. Υποθέτω ότι θα ακολουθήσουν και οι πρώτες “βουτιές” στην πισίνα µετά από αρκετό καιρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ27/09/2020

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/09/2020

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΛ. ΚΑΧΡΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ