Παπαστάμος: Αυτά θα κάνω μετά το τέλος της καραντίνας

Ο Απόστολος Παπαστάμος επιλέχθηκε από την ATHENS VOICE προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνει μετά το τέλος της καραντίνας.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μίλησε σε δημοσίευμα στο οποίο έχουν εκφράσει την άποψή τους κορυφαίοι Ελληνες αθλητές, όπως οι Κατερίνα Στεφανίδη, Ελευθέριος Πετρούνιας, Αννα Κορακάκη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Μίλτος Τεντόγλου και Πάνος Τριανταφύλλου. Σύμφωνα με όσα είπε, θα ήθελε να δει τους φίλους του και από ‘κει και πέρα τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη ενώ αμέσως μετά ο στόχος του είναι να επισκεφτεί το κολυμβητήριο.

Αναλυτικά η δήλωση Παπαστάμου είναι η εξής:

«Προσωπικά όταν τελειώσει η καραντίνα, πρώτα απ’ όλα θα επιλέξω να βρεθώ µε φίλους που έχω να τους δω καιρό. Το επόµενο που θα κάνω, είναι να δω τον προπονητή µου, να µοιραστούµε τις σκέψεις µας για την Oλυµπιακή χρόνια που ακολουθεί και να βάλουµε τους πρώτους στόχους για την καινούργια σεζόν. Υποθέτω ότι θα ακολουθήσουν και οι πρώτες «βουτιές» στην πισίνα µετά από αρκετό καιρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ