Φεύγει για τους Μεσογειακούς της Ταραγόνα ο Κουτσοποδιώτης

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσει ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης, καθώς θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας το διάστημα μεταξύ 22 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία να μετρήσεις τις δυνάμεις του σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, αλλά και να διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ Σπριντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκριση που κατάφερα για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα», τονίζει ο Χανιώτης πρωταθλητής, προσθέτοντας ότι, «ως στόχο έχω την καλύτερη δυνατή επίδοση. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε Μεσογειακούς Αγώνες και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου, Μανώλη Αγγελάκη, αλλά και τους γονείς μου για τη στήριξή τους».

Μαζί με τον Κουτσοποδιώτη στην αποστολή βρίσκονται ακόμη τέσσερις Ελληνες αθλητές, οι Δημήτρης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Ελευθερία Καμινάρη και Μαρκέλλα Νίνα Κάβουρα. Την αποστολή θα πλαισιώσει ο προπονητής Κανόε Καγιάκ της Εθνικής ομάδας, αλλά και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες (Mediterranean Games) είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται ανά τέσσερα χρόνια και στην οποία παίρνουν μέρος χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιλαμβάνουν 30 αγωνίσματα, τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος διοργάνωση έπειτα από την Ολυμπιάδα όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που συμμετέχουν και τα αθλήματα που περιλαμβάνονται και ξεπερνά ακόμη και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ13/11/2018

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ08/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Για μια ακόμη χρονιά, η πανέμορφη λίμνη στον Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου πλημμύρισε από ενθουσιασμό στο πλαίσιο των 19ων «Κορίσσιων» …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ