Επιστροφή με χαμόγελα για Παπαστάμο (vid)

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης επέστρεψαν στα Χανιά ο Απόστολος Παπαστάμος μαζί με τον προπονητή του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και ο οποίος ήταν ο συνοδός -μαζί με τον συνάδελφό του, Γιώργο Μανιάτη- της ελληνικής αποστολής εφήβων-νεανίδων που βρέθηκε στη Νετάνια του Ισραήλ.

Ο Παπαστάμος, όπως είναι αναμενόμενο, είναι πολύ ευχαριστημένος για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που σημείωσε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όπου δεν είναι μονάχα η 4η θέση που πήρε στο αγώνισμα των 400μ. μικτή ατομική αλλά και η πολύ σπουδαία πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ινδιανάπολης των ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 18-23 Αυγούστου. Ουσιαστικά, η επίδοσή του στον ημιτελικό του αγωνίσματος με 4:22.84, κάλυψε και με το… παραπάνω το όριο (4:23.92) για την Ινδιανάπολη, οπότε, ο Χανιώτης πρωταθλητής, θα έχει την χρυσή ευκαιρία να λάβει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αξιοσημείωτο φυσικά είναι το γεγονός ότι ο Παπαστάμος έσπασε… κάθε πανελλήνιο ρεκόρ που θα μπορούσε, σημειώνοντας δύο στους Παίδες -βελτιώνοντας όμως ουσιαστικά τον δικό του ατομικό χρόνο αφού ήταν ήδη ο κάτοχος του ρεκόρ- ενώ το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε είναι αυτό των Εφήβων, χάρη στην επίδοσή που είχε στον τελικό με 4:21.89, καταρρίπτοντας έτσι μετά από 16 ολόκληρα χρόνια αυτό του Βασίλη Δεμέτη.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Περιχαρής φυσικά για τις πολύ σπουδαίες επιτυχίες του αθλητή του και ο Κώστας Τζιλιβάκης, που μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο Παπαστάμος ήταν προετοιμασμένος για πολύ γρήγορες κούρσες στα 400 μέτρα, ενώ επίσης τονίζει ότι η προετοιμασία πλέον αφορά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Ινδιανάπολης.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ18/04/2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 17Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία, οργανωτική και αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν τα 17α διεθνή Βενιζέλεια Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χανίων. Στους αγώνες συμμετείχαν …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ16/04/2018

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 17Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με σπουδαίες επιδόσεις και πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα τα 17α Βενιζέλεια Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ