Αποστολή στη Βάρκιζα

Σε αγωνιστική δράση θα βρεθεί το Σάββατο (9/3) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προκειμένου να αγωνιστεί στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ν.Ο. Βάρης Βάρκιζας στη Βάρκιζα.

Συνολικά, την αποστολή, η οποία αναχωρεί την Παρασκευή το βράδυ από τα Χανιά, απαρτίζουν 10 αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους οποίους θα βρίσκεται ο προπονητής τους, Μανώλης Αγγελάκης.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλεξανδράκη Ε., Γράσσου Α., Διακάκης Ν., Καράκη Κ., Κερασιώτης Π., Μαυρομμάτη Μ., Κοπάσης Ε., Κουργιαντάκης Σ., Ξηρουχάκης Ε. και Φραγκόπουλος Γ.

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα δοθεί η δυνατότητα σε νέα παιδιά να πάρουν τα πρώτα τους «αγωνιστικά χιλιόμετρα» αφού θα υπάρξουν αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων, 5000, 3000 και 2000μ., ανάλογα με την αγωνιστική κατηγορία.

Ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Μαρκουλάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του στο τμήμα και τη μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, που παραμένει πάντα ο επίσημος χορηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ06/09/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, η παρουσία στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Σπύρο Πολυχρονάκη ο …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ03/09/2019

ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΩΠΙΣ

Σε αγώνες αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ θα λάβουν μέρος τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες αποτελούν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ