Κύριες δραστηριότητες Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. 2013

Ομιλίες σε παιδιά με θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ

Ασφάλεια στον Mαραθώνιο κολύμβησης «Λαζαρέτα 2013» (Νέα Χώρα – Λαζαρέτα – Ν. Χώρα) που έγινε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμος Χανίων, η Ενορία Άγιου Κωνσταντίνου & Ελένης, ο Σύλλογος Ξενοδόχων & Καταστηματαρχών Νέας Χώρας και το Β’ ΚΑΠΗ Νέας Χώρας. Ο μαραθώνιος που αφορά την κάλυψη απόστασης 1.700 μέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την παραλία της  Νέας Χώρας.
Ασφάλεια στον ερασιτεχνικό αγώνα Τριάθλου Υπερκοπέλι 4  (13/10/2013)

Το Υπερκοπέλι με την σειρά του θα μεταφέρει την δική σας δύναμη και ενέργεια σε όλα τα παιδιά του ΟΡΙΖΟΝΤΑ που πάσχουν από καρκίνο… οικονομικά, ηθικά, γεμάτο όνειρα! Αύριο είναι μοναδική ευκαιρία, εμείς και οι φίλοι μας να αφήσουμε τις έγνοιες και δούμε «αθλητές» της καθημερινής Ζωής να δίνουν Αγώνα για Ζωή. Ακόμα και κάποιοι πού δεν ξέρουν αν θα τα καταφέρουν θα είναι εκεί… εσείς θα τους «κρατήσετε» το χέριq Το Υπερκοπέλι είναι… άκρως εθιστικό!

Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάγκης για ανθρωπιστική δράση, όταν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα και η κοινωνική πρόνοια μηδαμινή. Ιδρύθηκε πριν από 9 χρόνια στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ασφάλεια στον Διάπλους Αγ. Μαρίνα – Θοδωρού – Αγ. Μαρίνα (15/9/2013)

Η αθλητική παρέα του «Ορίζοντα», σε συνεργασία με το Κατάστημα Αθλητικών ειδών Aqua Fit, την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Χανίων και τη Ναυαγοσωστική Σχολή Ocean’s Lifeguards, διοργανώνει Διάπλους Αγ. Μαρίνα – Θοδωρού – Αγ. Μαρίνα «Κολυμπώντας για τον Ορίζοντα». 

Κολυμπάμε με σκοπό την προβολή του «Ορίζοντα», την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την προώθηση του εθελοντισμού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο 3 Santa Run 2013

Γίνε ένας από τους 3000 Αη Βασίληδες

Ο Σύλλογος Santa Run σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, διοργανώνουν το 3ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. Συλλόγων που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΠΕΜ11/07/2019

Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΟ

Η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων ήταν ανάμεσα στα όργανα που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας …

Περισσοτερα
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΤΡΙ02/04/2019

ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΑΠΟ ΤΟ SANTA RUN

Ο αρχηγός, Στράτος Λεβεντάκης και ο υπαρχηγός της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Σήφης Σφακιωτάκης, βραβεύτηκαν από τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ