Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων

Παρουσίαση από το τμήμα Ναυαγοσωστικής της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων υπήρξε την περασμένη Πέμπτη 30 Μαρτίου κατόπιν πρόσκλησης που υπήρξε από τους καθηγητές του τομέα υγείας.

Ετσι, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας τα θέματα που εισηγήθηκαν τα μέλη της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. αφορούσαν τον πνιγμό και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (BLS), χρήση του αυτομάτου απινιδωτή (AED), καθώς και παρουσίαση υλικών διάσωσης για θάλασσα, ποτάμια και ορμητικά νερά σε αστικό περιβάλλον.

Τέτοιου είδους δράσεις είναι πάντοτε χρήσιμες και απαραίτητες για τα σχολεία της πόλης των Χανίων (και όχι μόνο φυσικά) καθώς η γνώση για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών είναι αναγκαία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΕΤ07/09/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) κινητοποιήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ05/09/2022

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΜΟΝΟΧ

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση σε θάλασσες και πισίνες, έδωσε η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΕΝΑΜΟΝΟΧ), σε σεμινάριο που …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ