Τοπικό εσωτερικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST & LASER ΕΤΟΥΣ 20121. ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο Ν.Ο. Χανίων διοργανώνει για το 2012 εσωτερικό άτυπο τοπικό πρωτάθλημα 12 αγώνων για τις κατηγορίες OPTIMIST και LASER.

2. ΣΚΟΠΟΣ
α. Η πρόοδος των αρχαρίων και η παροχή ευκαιριών διάκρισης.
β. Η προπονητική προετοιμασία των αθλητών για τη συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες Κρήτης προκειμένου να διεκδικήσουν θέσεις μέσα στους πρώτους 5 που είναι ο στόχος του Ομίλου για το έτος αυτό.
γ. Μέσα από ένα σωστό ανταγωνισμό να αξιολογηθούν οι αθλητές του Ομίλου ώστε να επιλεγούν οι καλύτεροι για την αθλητική ομάδα και να κατανεμηθούν σε αυτούς τα σκάφη του Ομίλου ανάλογα με την ποιότητά τους.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή του Ν.Ο.Χ. και θα είναι όρτσα πρύμα ή τρίγωνο. Ένας αγώνας μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες της μίας ιστιοδρομίας ανάλογα με την ένταση του ανέμου.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που είναι ταμειακώς εν τάξει και έχουν δελτίο αθλητή. Επίσης έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν αθλητές άλλων Ομίλων ή μεμονωμένοι.

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Κάθε μήνα θα διεξάγεται ένας αγώνας σε ημερομηνία που θα προκαθορίζει εγκαίρως ο προπονητής αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Σε περίπτωση που δια κάποιο λόγο δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας τότε θα αναβάλλεται ή θα ακυρώνεται κατά περίπτωση.

6. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θα εφαρμοσθεί το σύστημα αρνητικής βαθμολόγησης σε κάθε αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα για κάθε αθλητή θα προκύψει από το άθροισμα του 70% των τελικά διεξαχθέντων αγώνων. Ανεξάρτητα τούτου μετά από κάθε αγώνα θα δημοσιεύονται τα αποτελέσματα με δελτίο τύπου που θα συντάσσεται με μέριμνα προπονητή.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
α) Απαραιτήτως θα υπάρχει φουσκωτό σκάφος και όλα τα συμμετέχοντα σκάφη θα πληρούν τους όρους ασφαλείας. Οι αθλητές θα φέρουν ατομικά σωσίβια. Αυτονόητο είναι ότι γνωρίζουν κολύμβηση.
β) Ο προπονητής θα έχει VHF. Επικοινωνία στο κανάλι 6.

8. ΑΠΟΝΟΜΕΣ
α) Θα απονεμηθούν κύπελλα και διπλώματα στους 3 πρώτους γενικής OPTIMIST και LASER. Επίσης στον μικρότερο αθλητή.
β) Η ημέρα εκδήλωσης απονομών θα ανακοινωθεί τον μήνα Δεκέμβριο.

9. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με μέριμνα του προπονητού, η παρούσα προκήρυξη θα διανεμηθεί σε όλους τους γονείς αθλητών, και θα περιληφθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του τμήματος.

 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη              Γεώργιος Τριανταφυλλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΕΤ27/12/2023

ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ: Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Διαχρονικό και πολύτιμο είναι το έργο του τμήματος εκμάθησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, το οποίο επιτελείται επί σειρά πάρα πολλών …

Περισσοτερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΠΕΜ16/05/2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Στο πλαίσιο της διάδοσης του Ολυμπιακού αθλήματος Κανόε Καγιάκ Σπριντ, ο Ν.Ο. Χανίων θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα 20 Μαΐου …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ