Τα 1α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τον Δήμο Χανίων ανακοινώνει την πραγματοποίηση των πρώτων διεθνών Βενιζέλειων αγώνων τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Χανίων το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου.

Η διοργάνωση εντάσσεται στους αγώνες πρόκρισης αθλητών και αθλητριών για τις εθνικές ομάδες τόσο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών όσο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων.

Μία ημέρα πριν τους αγώνες, την Παρασκευή 7 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης με παρουσία αθλητών παγκοσμίου επιπέδου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

1οι ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ15/09/2023

“ΧΡΥΣΗ” ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η Γεωργία Περάκη! Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέχισε ακόμα καλύτερα …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/09/2023

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΠΕΡΑΚΗ!

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά η Γεωργία Περάκη κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο στην πρεμιέρα της στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ