Σεμίρ Σπάχιτς (πόλο)

Εχοντας μία ιδιαίτερα ενεργή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Σεμίρ Σπάχιτς, έχει καταφέρει να πέσει από πολύ μικρός στα βαθιά.

Ο 18χρονος (γενν. το 2005) πολίστας εξελίσσεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους στο τμήμα υδατοσφαίρισης, έχοντας μάλιστα μεγάλες επιτυχίες τόσο με τον Ναυτικό Ομιλο όσο και με την Εθνική ομάδα. Ειδικότερα, ο Σπάχιτς ήταν μέλος της Εθνικής εφήβων το 2021 η οποία με τον Ηλία Μαχαίρα στο τιμόνι αγωνίστηκε στον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στην Σερβία, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην Μάλτα.

Το 2022 ακολούθησε η συμμετοχή του στο Μεσογειακό Κύπελλο που είχε διεξαχθεί στο Οράν της Ιορδανίας, κατακτώντας με την Εθνική νέων ανδρών αυτή τη φορά την 5η θέση.

Ο Σπάχιτς, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο απ’ όπου ήρθαν οι γονείς του πριν από πολλά χρόνια στα Χανιά, παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους του Ναυτικού Ομίλου, απόδειξη ότι τα φυτώριά του εξακολουθούν ν’ αναδεικνύουν σπουδαίους αθλητές…

Αυτή τη στιγμή, ο Σεμίρ είναι μέλος της ομάδας νέων ανδρών η οποία έχει προκριθεί στα τελικά, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο και ει δυνατό μια θέση στα μετάλλια.

Σε ό,τι αφορά την έως τώρα διαδρομή του Σπάχιτς στα ηλικιακά πρωταθλήματα με τα οποία έλαβε μέρος με τον ΝΟ Χανίων, οι διακρίσεις του έχουν ως εξής:

• 2017 ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ 3η θέση

• 2018 ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ 3η θέση

• 2019 ΠΑΙΔΕΣ 3η θέση

• 2020 ΠΑΙΔΕΣ 1η θέση

• 2021 ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ 2η θέση

• 2021 ΕΦΗΒΟΙ 3η θέση

• 2022 ΕΦΗΒΟΙ 2η θέση

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/03/2024

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΑΡΤΣΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι η μεγάλη αγάπη της Τζωρτζίνας Μαρτσάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όλη της η ζωή κινείται …

Περισσοτερα
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ01/03/2024

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2024 η Ελευθερία Χατζηδάκη. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ