Ελευθερία Χατζηδάκη (τεχνική κολύμβηση)

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2024 η Ελευθερία Χατζηδάκη.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία πολύ καλή παρουσία στους πρόσφατους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με την επίδοση της στα 50μ. επιφάνεια, όπου σημείωσε χρόνο 19.36 και την ανέδειξε νικήτρια.

Η Χατζηδάκη δείχνει έτσι ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 21 μέχρι 24 Μαρτίου θα λάβει μέρος σε μία διεθνή διοργάνωση, που θα είναι και η πρώτη στην καριέρα της, το 18th CMAS Finswimming World Cup, που θα διεξαχθεί στο Λινιάνο της Ιταλίας και στο οποίο θα πάρουν μέρος συνολικά 10 αθλητές και αθλήτριες του ΝΟ Χανίων.

Η Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει την πορεία της στον ΝΟ Χανίων από την ηλικία των 4 ετών, επιλέγοντας το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης και όπως αποδεικνύεται το έχει πράξει ορθά, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια ουκ ολίγες θέσεις στο βάθρο των νικητών στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Χατζηδάκη είναι γεννηθείσα το 2008, μαθήτρια της Α’ Λυκείου και ο στόχος της είναι να συνεχίσει επιτυχημένα τη δράση της τόσο στην πισίνα όσο και στο σχολείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/03/2024

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΑΡΤΣΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι η μεγάλη αγάπη της Τζωρτζίνας Μαρτσάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όλη της η ζωή κινείται …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ16/02/2024

ΟΜΗΡΟΣ ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ)

Τη χαρά να διαθέτει στις τάξεις του έναν από τους κορυφαίους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό κανόε καγιάκ έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ