Νίκος Τρουλλινός (τεχνική κολύμβηση)

Σταθερή αξία ήταν και παραμένει ο Νίκος Τρουλλινός ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος ως αθλητής τεχνικής κολύμβησης την πορεία του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων!

Ο 28χρονος πρωταθλητής εξαργυρώνει με σημαντικές διακρίσεις μέχρι τώρα την επιλογή του να βρίσκεται στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης, έχοντας άλλωστε ως αποκορύφωμα τη συμμετοχή του σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αυτό των Μεγάλων Αποστάσεων (Open Water), που είχε διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Βιβερόνε της Ιταλίας. Εκεί ο Τρουλλινός κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στην σκυταλοδρομία 4×150μ. ενώ ήταν 6ος στα ατομικά αγωνίσματα που πήρε μέρος, των 1000μ. και 3000μ. διπλά πέδιλα και 7ος στα 150μ..

Στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Τρουλλινός, ο οποίος ξεκίνησε από το τμήμα κολύμβησης μεταπηδώντας στη συνέχεια στην τεχνική, έχει κατακτήσει από τα 18 του χρόνια μέχρι σήμερα ούτε λίγο, ούτε πολύ 41 μετάλλια, από τα οποία 6 χρυσά, 21 ασημένια και 14 χάλκινα!

Ο Τρουλλινός λόγω και της εμπειρίας του μετά από τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο κολυμβητήριο συμβάλει μεταξύ άλλων και στο να ενσωματωθούν καλύτερα οι νεαροί αθλητές, τους οποίους δεν παραλείπει να συμβουλεύει και να υποστηρίζει.

Στόχος του την φετινή χρονιά είναι να μπορέσει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο και να ξεκινήσει την πρακτική του άσκηση για να ολοκληρώσει το πτυχίο του στη σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/03/2024

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΑΡΤΣΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι η μεγάλη αγάπη της Τζωρτζίνας Μαρτσάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όλη της η ζωή κινείται …

Περισσοτερα
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ01/03/2024

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2024 η Ελευθερία Χατζηδάκη. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ