Νικολέτα Κυριακοπούλου (πόλο)

Από την κολύμβηση στο πόλο και από τις γρήγορες επιδόσεις στο αγώνισμα της μικτής ατομικής, στη θέση κάτω από τα δοκάρια της γυναικείας ομάδας σε επίπεδο Α1 εθνικής κατηγορίας!

Αυτή εν συντομία είναι η μέχρι σήμερα πορεία για την Νικολέτα Κυριακοπούλου η οποία σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε να κολυμπάει στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, περνώντας στη συνέχεια απ’ όλα τα τμήματα κολύμβησης όπου κατάφερε να έχει διακρίσεις τόσο με την πρωταγωνιστική όσο και με την αγωνιστική κατηγορία. H κορυφαία της διάκριση ήταν η 3η θέση στο αγώνισμα των 200μ. μικτή στο πλαίσιο των Χειμερινών αγώνων που είχαν διεξαχθεί το 2020 στην κατηγορία των παγκορασίδων Α’.

Ο κορονοϊός ήρθε ν’ αλλάξει τα δεδομένα κι έτσι η 16χρονη σήμερα Κυριακοπούλου μεταπήδησε το 2021 στην ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΝΟ Χανίων.

Ο προπονητής της, Γιώργος Κατσουλάκης, αντιλήφθηκε αμέσως τη θέση στην οποία μπορούσε να προσφέρει καλύτερα κι έτσι την όρισε τερματοφύλακα. Ο εγκλιματισμός της ήταν όχι απλά δύσκολος, αλλά άμεσος στα νέα δεδομένα! Η Κυριακοπούλου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου την πρώτη σεζόν ήταν αναπληρωματική και τη δεύτερη η βασική τερματοφύλακας, πανηγυρίζοντας τον τίτλο και την άνοδο στην Α1.

Φέτος η Κυριακοπούλου έχει ξεκινήσει… με φόρα, καθώς θεωρείται η βασική τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας στην Α1 του ΝΟ Χανίων, έχοντας καταγράψει τις πρώτες της συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών στην χώρα μας.

Ο στόχος για την Κυριακοπούλου είναι να καταφέρει να παίξει στην Εθνική νεανίδων και γιατί όχι και στην Εθνική γυναικών. Αλλωστε, τα δείγματά της είναι εξαιρετικά.

Εξω από τις πισίνες, η Χανιώτισσα αθλήτρια είναι μια εξαιρετική μαθήτρια της Β’ τάξης Λυκείου και οι σκέψεις της για το μέλλον είναι η Παιδαγωγική Ακαδημία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ24/11/2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗΣ (ΠΟΛΟ)

Στις βασικές μονάδες της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟ Χανίων που αγωνίζεται στην Α1 συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ10/11/2023

ΔΑΦΝΗ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Στη δύναμη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και στο τμήμα κολύμβησης εντάχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια η Δάφνη Κουρουνιώτη. Η 20χρονη …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ