Νικόλαος Δημοσθένης Αγιωργούσης (πόλο)

Ενας Χιώτης, που εδώ και μερικά χρόνια φοιτά και διαμένει στα Χανιά, είναι ανάμεσα στις σημαντικότερες μονάδες που διαθέτει η ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Νικόλαος Δημοσθένης Αγιωργούσης -περί αυτού ο λόγος- θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους κορυφαίους μάλιστα Ελληνες πολίστες. Αλλωστε, οι δύο κλήσεις που έχει δεχθεί από την Εθνική ομάδα ανδρών και τον Θοδωρή Βλάχο δηλώνουν του λόγου το αληθές. Το ζήτημα για τον ίδιο είναι να μπορέσει να ενταχθεί περαιτέρω στις τάξεις της, ενισχύοντας το έργο της Εθνικής μας ομάδας στις προσεχείς μεγάλες διοργανώσεις που θα πάρει μέρος.

Ο Αγιωργούσης κατέφθασε στην ομάδα των Χανίων το 2017, ερχόμενος από την ομάδα της Χίου. Από την πρώτη στιγμή εντάχθηκε στη διάθεση του -μέχρι και την περασμένη σεζόν προπονητή- Ηλία Μαχαίρα και από φέτος του Μάνθου Βουλγαράκη, δείχνοντας πως κάθε χρόνο είναι και καλύτερος.

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων ήταν μέλος της “χρυσής” ομάδας των νέων ανδρών όπου το 2018 με προπονητή τον Τεό Λοράντο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μινσκ της Λευκορωσίας στον τελικό κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Την επόμενη χρονιά βρέθηκε ξανά στις κλήσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών στο Κουβέιτ, αλλά στο τέλος δεν περιλήφθηκε στην αποστολή, ενώ νωρίτερα, το 2016, είχε δεχθεί το κάλεσμα του Θοδ. Χατζηθεοδώρου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα με την Εθνική εφήβων, ωστόσο το γεγονός ότι ήταν δύο χρόνια μικρότερος σε ηλικία αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην περιληφθεί στην τελική 13άδα.

Οσον αφορά την ακαδημαϊκή του καριέρα, σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικών υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αναμένοντας πια το πτυχίο του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/09/2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Τη χαρά της συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης απολαμβάνει ο Γιώργος Τσιφετάκης. Ο 15χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκίνησε …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ21/09/2023

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Ομορφες εμπειρίες στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης καταφέρνει να συλλέγει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Μακρινάκη. Η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ