Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων ανακυκλώνει

Με την επίσκεψη της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη, στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», ολοκληρώθηκε η δράση που αφορούσε την ανακύκλωση και που τις τελευταίες μέρες τελέστηκε στο χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων.

Με τη συνοδεία παιδιών από τα τμήματα εκμάθησης, που και το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιούνται από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η κυρία Μυλωνάκη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», δίνοντας το καλό παράδειγμα για την αξία που έχει η ανακύκλωση και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος.

Γενικότερα, η δράση που τελέστηκε στο κολυμβητήριο έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, να ανακυκλώσουν, να εκπαιδευτούν μέσα από ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό υλικό και να αποκτήσουν γνώσεις για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ19/08/2021

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

«Τα Χανιά έχουν ανάγκη από ένα κολυμβητήριο αντάξιο και ανάλογο των πρωταθλητών που βγάζουν». Με αυτή την αναφορά ο πρόεδρος …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΥ09/08/2021

ΛΕΙΨΑΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη της διοίκησης από την πλευρά του παραχώρησε στο περιθώριο της υποδοχής της Αννας Ντουντουνάκη …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ