Η επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού στο κολυμβητήριο Χανίων

«Τα Χανιά έχουν ανάγκη από ένα κολυμβητήριο αντάξιο και ανάλογο των πρωταθλητών που βγάζουν». Με αυτή την αναφορά ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης περιέγραψε λιτά και ουσιαστικά τις προσδοκίες οι οποίες υπάρχουν γύρω από την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, όπως την εξέφρασε στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση που έγινε έξω από το χώρο του κυλικείου στο κολυμβητήριο Χανίων την Πέμπτη το μεσημέρι εκτός από τον πρόεδρο από σύσσωμο σχεδόν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου προχώρησαν μάλιστα σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στη συζήτηση που έγινε με τον κ. Αυγενάκη σχετικά με τη λειτουργία και το μέλλον του κολυμβητηρίου. Ειδικότερα, παρεμβάσεις έγιναν από τους κ.κ. Γιάννη Χίνο, Παντελή Μακριδάκη και Νίκο Κουριδάκη, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν και η συγκινητική παρέμβαση που υπήρξε από το ιστορικό στέλεχος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τον κ. Τάκη Χουλιόπουλο, ο οποίος κάλεσε τον υφυπουργό «εδώ και τώρα» να φροντίσει για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου.

Το σημαντικό είναι πως εκτός από τη διαδικασία της ολικής ανακατασκευής όπου η προσδοκία είναι να προχωρήσει το συντομότερο, συζητήθηκαν επίσης οι τρόποι λειτουργίας των τριών κολυμβητικών δεξαμενών κατά την προσεχή χειμερινή περίοδο. Ειδικότερα, όπως τονίστηκε προς τον κ. Αυγενάκη είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούν οι αθλητές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κολυμβητήριο και μέχρι τα πράγματα να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο να μπορούν να προπονούνται κάτω από τις όσο το δυνατόν πιο ομαλές συνθήκες.

Την ανάγκη άμεσων εργασιών στο κολυμβητήριο επεσήμανε και η Αννα Ντουντουνάκη που είχε ολιγόλεπτη επαφή με τον υφυπουργό στον οποίο έθιξε επίσης το ζήτημα της επαναφοράς των προνομίων και της περαιτέρω ενίσχυσης στους Ελληνες αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΥ09/08/2021

ΛΕΙΨΑΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη της διοίκησης από την πλευρά του παραχώρησε στο περιθώριο της υποδοχής της Αννας Ντουντουνάκη …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΕΤ14/07/2021

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε βραβεύσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Χανίων μετά τις τελευταίες …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ