Η γιορτή για τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης και ολοήμερου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά η γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, εκμάθησης κολύμβησης και ολοήμερου, στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στα δύο προγράμματα είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επίδειξη όλων όσων έχουν διδαχθεί από τους εκπαιδευτές του Ναυτικού Ομίλου, μεταξύ άλλων και στο κολύμπι. Οι γονείς τους στην εξέδρα είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να τα χειροκροτήσουν.

Παράλληλα, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, παρουσιάστηκαν ένα-ένα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν αθλητές που έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα. Ετσι, έγινε παρουσίαση από το κανόε καγιάκ, την ιστιοπλοΐα, την καλλιτεχνική κολύμβηση, το πόλο, την τεχνική κολύμβηση και την κολύμβηση. Επίσης, επίδειξη έγινε από τους αθλητές του τμήματος ειδικής άθλησης (Special Olympics) που κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα, αλλά και τους εθελοντές ναυαγοσώστες της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδια από τα παιδάκια της εκμάθησης, το πρόγραμμα για τα οποία θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ19/08/2021

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

«Τα Χανιά έχουν ανάγκη από ένα κολυμβητήριο αντάξιο και ανάλογο των πρωταθλητών που βγάζουν». Με αυτή την αναφορά ο πρόεδρος …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΕΥ09/08/2021

ΛΕΙΨΑΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανάληψη της διοίκησης από την πλευρά του παραχώρησε στο περιθώριο της υποδοχής της Αννας Ντουντουνάκη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ