Γιώργος Ηλιάκης (πόλο)

Το αθλητικό του ταλέντο μεταξύ άλλων και στο πόλο επιβεβαιώνει ο Γιώργος Ηλιάκης! Ο νεαρός αθλητής ακολουθώντας άλλωστε τα βήματα του πατέρα του (Γιάννης Ηλιάκης) ξεκίνησε από το χώρο του μπάσκετ για να καταλήξει τελικά στο πόλο, άθλημα στο οποίο φρόντισε με τις επιδόσεις του να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Ο Ηλιάκης είναι ανάμεσα στα παιδιά που έφεραν την ομάδα μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην κορυφή, συμβάλλοντας καθοριστικά και από τη δική του πλευρά στην ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια Ελλάδας την περασμένη χρονιά (2023). Φέτος ο στόχος είναι επίσης η ομάδα παίδων στην οποία είναι μέλος με νέο προπονητή τον Μάνθο Βουλγαράκη (μετά τον Γιάννη Ζαγουράκη στους μίνι παίδες) να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα και σε πρώτη φάση να είναι παρούσα στα τελικά.

Ο Ηλιάκης έχει ακόμα διακρίσεις σε πολλά τουρνουά που έχει πάρει μέρος με τον ΝΟΧ.

Ενα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του 14χρονου (γεννηθέντα στις 12/3/10) πολίστα είναι ότι είναι αριστερόχειρας και στις τάξεις της ελληνικής υδατοσφαίρισης είναι γνωστό ότι παίκτες που σουτάρουν με το αριστερό σπανίζουν… Διακρίνεται επίσης για το μαχητικό του πνεύμα, το μεγάλο του πάθος ν’ αγωνίζεται και για τις προσδοκίες που έχει στον αθλητισμό.

Ο Ηλιάκης θέλει να γίνει πολίστας, μετά μπασκετμπολίστας… και αν αποτύχει οδοντίατρος όπως σχολιάζει χαριτολογώντας η οικογένειά του!

Είναι άριστος μαθητής της Δευτέρας τάξης Γυμνασίου, με βαθμούς που πλησιάζουν το 20 και ο στόχος του είναι ν’ ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας του.

Παράλληλα, ο Ηλιάκης είναι και εξαιρετικός χορευτής! Χορεύει στην ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου από τεσσάρων ετών (με δασκάλα την κα Στέλλα Αγιασμενάκη) και έχει συμμετάσχει με τον σύλλογο σε πολλές εκδηλώσεις, με πιο σημαντική στην αδελφοποίηση με το σύλλογο Πεντάσχοινος την περασμένη χρονιά στην Κύπρο. Απαραίτητη αυτή η σημείωση «γιατί τα κρητικά» όπως τονίζεται και από την οικογένεια του Γιώργου, «είναι οι ρίζες μας»…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/03/2024

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΑΡΤΣΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι η μεγάλη αγάπη της Τζωρτζίνας Μαρτσάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όλη της η ζωή κινείται …

Περισσοτερα
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ01/03/2024

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2024 η Ελευθερία Χατζηδάκη. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ