Γεωργία Περάκη (τεχνική κολύμβηση)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Γεωργία Περάκη θα έχει την χαρά να λάβει μέρος σε διοργανώσεις εκτός Ελλάδας και μάλιστα για πρώτη σε επίπεδο ανδρών/γυναικών.

Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήρε το βάπτισμα του πυρός την προηγούμενη σεζόν, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας, έχοντας απολογισμό ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια ενώ κατέκτησε δύο 4ες θέσεις.

Μια παρουσία εξαιρετική.

Φέτος, χάριν των επιδόσεών της κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο στόχο, καθώς εκτός από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο νέων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Κάιρο, θα είναι παρούσα και στο πανευρωπαϊκό ανδρών/γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Γκόντολο της Ουγγαρίας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι στην Πολωνία οι επιδόσεις της ήταν οι εξής:

• 2η θέση 4×50μ. επιφάνεια (πανελλήνιο ρεκόρ)
• 3η θέση 50μ. διπλά πέδιλα
• 3η θέση 4×50μ. διπλά πέδιλα
• 3η θέση 4×100μ. διπλά πέδιλα μικτή (πανελλήνιο ρεκόρ)
• 4η θέση 4×100μ. επιφάνεια
• 4η θέση 100μ. διπλά πέδιλα

Στην Ελλάδα, η Περάκη έχει καταφέρει να συλλέξει 24 μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 7 χρυσά, 12 ασημένια και 5 χάλκινα. Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο φορμαρισμένη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων και μία από τις κορυφαίες στην χώρα βάσει επιδόσεων, με το να συγκαταλέγεται άλλωστε στις τάξεις των Εθνικών ομάδων.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια εξαργυρώνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στον υγρό στίβο, καθώς σε ηλικία σχεδόν 17 ετών έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαίες επιδόσεις, αλλά και να συλλέξει πολύ μεγάλες εμπειρίες.

Εκτός από μία εξαιρετική αθλήτρια όμως είναι και μία άριστη μαθήτρια, έχοντας την ευκαιρία να επιλέξει το πού θα ρίξει το βάρος της και ποια σχολή θ’ ακολουθήσει ως το επόμενο βήμα στη ζωή της… Σημειώνεται εξάλλου ότι χάρη στις επιτυχίες της, η Περάκη, έχει εξασφαλίσει την είσοδό της σε οποιαδήποτε σχολή της αρεσκείας της χωρίς να έχει το άγχος του αποτελέσματος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ24/11/2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗΣ (ΠΟΛΟ)

Στις βασικές μονάδες της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟ Χανίων που αγωνίζεται στην Α1 συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ10/11/2023

ΔΑΦΝΗ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Στη δύναμη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και στο τμήμα κολύμβησης εντάχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια η Δάφνη Κουρουνιώτη. Η 20χρονη …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ