Φινάλε με 5η θέση στο παγκόσμιο του Καναδά για Κρομμυδάκη και Νίκου

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την παρουσία του με την κατάληψη της 5ης θέσης στο ελεύθερο ομαδικό, ένα χορευτικό στο οποίο πήραν μέρος και πάλι οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, οι οποίες εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 85,2000β. και κατετάγησαν 5ες στον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 89,3000 β., που ξεπέρασε στον τελικό για χιλιοστά του βαθμού την Ιαπωνία που πήρε το ασημένιο με 89,2333 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 86,9333 β. Τέταρτη η Γαλλία με 86,1000 β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ21/11/2023

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΜΠΟΚΟΥ

Σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νέων / νεανίδων κλήθηκε η Αντωνία Μπόκου. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ03/11/2023

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΚΟΥ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η πιο επιτυχημένη αθλητική της χρονιά εξελίχθηκε το 2023 για την Αντωνία Μπόκου, έχοντας τις προοπτικές να συνεχίσει το ίδιο …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ