Εγγραφές στα χειμερινά τμήματα

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – Πόλο – Συγχρονισμένη Κολύμβηση – Τεχνική Κολύμβηση – Κανόε Καγιάκ – Ιστιοπλοΐα) ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν.

 

• ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τεστ γίνονται από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου  καθημερινά 16.30-18.30 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Κώστας Τζιλιβάκης.

• ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνες προπονήτριες οι Κατσαρού Σοφιάννα και Μαρία Μανωλιουδάκη.

• ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ηλίας Καλαμαρίδης.

• ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο. Υπεύθυνη προπονήτρια η κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

• ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Μανώλης Αγγελάκης,

• ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Τα μαθήματα είναι Σάββατο και Κυριακή 10.00-14.00 στο χώρο Ιστιοπλοΐας δίπλα στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνος προπονητής ο κ. Ευγένιος Καρφάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων (Ακτή Κανάρη – Νέα Χώρα) ή στο τηλέφωνο 2821096078.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΕΤ27/12/2023

ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ: Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Διαχρονικό και πολύτιμο είναι το έργο του τμήματος εκμάθησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, το οποίο επιτελείται επί σειρά πάρα πολλών …

Περισσοτερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΠΕΜ16/05/2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Στο πλαίσιο της διάδοσης του Ολυμπιακού αθλήματος Κανόε Καγιάκ Σπριντ, ο Ν.Ο. Χανίων θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα 20 Μαΐου …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ