Βραβεύσεις σε αθλητές, προπονητές από τον Δήμο Χανίων

Βράβευση από τον Δήμο Χανίων και ειδικότερα τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα υπήρξε σε αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τις επιτυχίες τις οποίες σημείωσαν την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ο κύριος Βάμβουκας τίμησε έξι αθλητές, οι δύο εκ των οποίων
πλέον συνεχίζουν την καριέρα τους στη Γλυφάδα αλλά οι οποίοι την περσινή χρονιά ως αθλητές του ΝΟΧ συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα πόλο Εφήβων καταφέρνοντας σημαντικές επιτυχίες. Οι πολίστες αυτοί ήταν ο Δημήτρης Σκουμπάκης και ο Νίκος Παπασηφάκης, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του ΝΟΧ που βραβεύτηκαν, ήταν η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη από την συγχρονισμένη κολύμβηση και οι Αντώνης Τσουρουνάκης και Ροζάννα Λαμπαρδάκη από την τεχνική κολύμβηση.

Βράβευση υπήρξε και στους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου, στους οποίους εν πολλοίς πιστώνονται αυτές οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών και ειδικότερα στους Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη εκ μέρους του πόλο, τη Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα από την συγχρονισμένη κολύμβηση και τον Ηλία Καλαμαρίδη από την τεχνική κολύμβηση.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Χανίων σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας να βραβεύουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες, που πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί και ιδιαίτερα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων προσπαθούμε να γυμνάσουμε σωστά τα παιδιά μας».  

Στους αθλητές και τους προπονητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και μετάλλια, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Τάκης Χουλιόπουλος, καθώς και Αντιδήμαρχοι των Χανίων.

Vamvoukas-Trourounakis

Xouliopoulos-Vamvoukas

Vamvoukas-Kalamaridis

Vamvoukas-Lampardaki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ25/06/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Συνέντευξη Τύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ