Βραβεύσεις από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο

Την… τιμητική του αναμένεται να έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στις ετήσιες βραβεύσεις της Περιφέρειας Κρήτης που σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, καθώς θα τιμηθούν οι αθλητές που τη χρονιά που φεύγει διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο με το σκουφάκι του ΝΟΧ, όσο και με τις εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Κρήτης θα βραβεύσεις αθλητές από το πόλο, την συγχρονισμένη κολύμβηση, την τεχνική κολύμβηση και το κανόε καγιάκ, με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς», στην αίθουσα «Μίνως», στο Ηράκλειο, την Κυριακή (20/12) στις 11 το πρωί.

Οι αθλητές που θα βραβευθούν είναι οι ακόλουθοι:

ΠΟΛΟ

Δημήτρης Σκουμπάκης, Νίκος Παπασηφάκης.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Γιάννα Γκεοργκίεβα, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία Βοζινάκη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Αθηνά-Μαρία Μαρκουλάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ροζάννα Λαμπαρδάκη, Αντώνης Τσουρουνάκης, Κατερίνα Καλαμαρίδη, Νικολέτα Κρητικάκη, Αλέξανδρος Πιταροκοίλης, Βασίλης Σαλεβουράκης, Κατερίνα Φωκά, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Ιωάννα Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλιά Ψαρουδάκη.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Αναστάσιος Μελεμενής, Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Κωνσταντίνα Σαράντου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ25/06/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Συνέντευξη Τύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ