Βέλγικη ομάδα στα Χανιά για προετοιμασία

Μία ομάδα πόλο από το εξωτερικό με… ελληνικό μάλιστα όνομα βρίσκεται στα Χανιά πραγματοποιώντας προετοιμασία, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και κοινές προπονήσεις με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Πρόκειται για την Καλυψώ από την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες.

Η βελγική ομάδα αποτελείται από 30 περίπου άτομα, αθλητές και συνοδούς. «Συνδετικός» κρίκος για τον ερχομό της στα Χανιά είναι ο Ελληνας, Γιώργος Τσελέντης, που διαμένει μόνιμα στο Βέλγιο και είναι γονέας αθλητή της ομάδας.

«Εχω ζήσει στα Χανιά για 14 χρόνια και ξέρω πολύ καλά τον Ναυτικό  Ομιλο και  τις δυνατότητες προπόνησης που θα μπορούσαμε να έχουμε στο κολυμβητήριο», τονίζει ο κ. Τσελέντης. «Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία να έρθει η ομάδα μας και να συναντηθεί με αυτή των Χανίων και να πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για μία εβδομάδα. Η ομάδα μας κατάγεται από τις Βρυξέλλες και λέγεται Καλυψώ. Ηρθαμε στα Χανιά με μία αποστολή 28 αθλητών, ηλικιών από 13-18 ετών και θα αγωνιστούμε αντίστοιχα με τις ομάδες των Χανίων».

Ηλίας Μαχαίρας και Γιώργος Τσελέντης.

Οπως τονίζει ο κ. Τσελέντης, οι νεαροί αθλητές της βελγικής ομάδας είναι κατενθουσιασμένοι για την παρουσία τους στην Κρήτη, με την επίσκεψή τους να μην περιλαμβάνει μονάχα προπονήσεις. «Τα παιδιά είναι κατενθουσιασμένα. Μάλιστα, την Κυριακή που φτάσαμε επισκεφτήκαμε το Ελαφονήσι και ένα φαράγγι, οπότε δεν είδαμε μονάχα τις παραλίες, αλλά και πόσο όμορφος είναι αυτός ο τόπος», καταλήγει.

Η Καλυψώ θα παραμείνει στα Χανιά μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΜΕ «4×4» ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Χάρη σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισε την πρόκριση για τη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με πολύ κόσμο να δίνει το παρών, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Αθλούμενων και Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ