Βέλγικη ομάδα στα Χανιά για προετοιμασία

Μία ομάδα πόλο από το εξωτερικό με… ελληνικό μάλιστα όνομα βρίσκεται στα Χανιά πραγματοποιώντας προετοιμασία, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και κοινές προπονήσεις με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Πρόκειται για την Καλυψώ από την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες.

Η βελγική ομάδα αποτελείται από 30 περίπου άτομα, αθλητές και συνοδούς. «Συνδετικός» κρίκος για τον ερχομό της στα Χανιά είναι ο Ελληνας, Γιώργος Τσελέντης, που διαμένει μόνιμα στο Βέλγιο και είναι γονέας αθλητή της ομάδας.

«Εχω ζήσει στα Χανιά για 14 χρόνια και ξέρω πολύ καλά τον Ναυτικό  Ομιλο και  τις δυνατότητες προπόνησης που θα μπορούσαμε να έχουμε στο κολυμβητήριο», τονίζει ο κ. Τσελέντης. «Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία να έρθει η ομάδα μας και να συναντηθεί με αυτή των Χανίων και να πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για μία εβδομάδα. Η ομάδα μας κατάγεται από τις Βρυξέλλες και λέγεται Καλυψώ. Ηρθαμε στα Χανιά με μία αποστολή 28 αθλητών, ηλικιών από 13-18 ετών και θα αγωνιστούμε αντίστοιχα με τις ομάδες των Χανίων».

Ηλίας Μαχαίρας και Γιώργος Τσελέντης.

Οπως τονίζει ο κ. Τσελέντης, οι νεαροί αθλητές της βελγικής ομάδας είναι κατενθουσιασμένοι για την παρουσία τους στην Κρήτη, με την επίσκεψή τους να μην περιλαμβάνει μονάχα προπονήσεις. «Τα παιδιά είναι κατενθουσιασμένα. Μάλιστα, την Κυριακή που φτάσαμε επισκεφτήκαμε το Ελαφονήσι και ένα φαράγγι, οπότε δεν είδαμε μονάχα τις παραλίες, αλλά και πόσο όμορφος είναι αυτός ο τόπος», καταλήγει.

Η Καλυψώ θα παραμείνει στα Χανιά μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/06/2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου η εφηβική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ13/06/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία για τις ομάδες υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Ολυμπιακού. Οι πολίστες των …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ