Τι έκαναν τα κορίτσια στην Α2

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στον α’ γύρο για την α’ φάση του πρωταθλήματος της Α2 πόλο γυναικών.

Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά κατάφεραν τελικά να βρεθούν την Κυριακή στην Αθήνα, όπου έδωσαν τα παιχνίδια απέναντι σε Ιωνικό και ΟΦΗ, χάνοντας στα χαρτιά με 5-0 αυτό κόντρα στον Πανιώνιο που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο κι αυτό οφείλεται στην αδυναμία της ομάδας λόγω του απαγορευτικού των πλοίων να φύγει έγκαιρα από το λιμάνι της Σούδας για τον Πειραιά.

Ο ΝΟΧ δεν τα κατάφερε στα ματς που έδωσε, χάνοντας και τα δύο και απ’ ό,τι φαίνεται θα βρεθεί στον όμιλο καθόδου, για να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2. Το διάστημα μεταξύ 3-5 Μαΐου θα ακολουθήσει ο β’ γύρος, ενώ από εκεί και πέρα οι αγώνες για την άνοδο και την παραμονή θα διεξαχθούν το διάστημα μεταξύ 14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών έχουν ως εξής:

• 1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος 0-5 α.α.
ΟΦΗ-Ιωνικός 13-8

• 2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός 4-9
Τα 8λεπτα: 1-1, 1-3, 1-1, 1-4
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 3, Μπιτσάκη, Γιακουμάκη, Παπασηφάκη, Σαραβελάκη 1, Ζαχαράκη, Ζούπα, Χατζάκη, Φουράκη, Κουκουράκη, Παυλοπούλου.
ΟΦΗ-Πανιώνιος 4-18

• 3η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 13-2
Τα 8λεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-0
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 1, Μπιτσάκη, Γιακουμάκη, Παπασηφάκη, Σαραβελάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα 1, Χατζάκη, Φουράκη, Κουκουράκη, Παυλοπούλου.
Πανιώνιος-Ιωνικός 24-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώνεται ως εξής:

1. Πανιώνιος 9
2. ΟΦΗ 6
3. Ιωνικός 3
4. Ν.Ο. Χανίων 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα Χανιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κορασίδων πόλο. Οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ17/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ