Τι έκαναν τα κορίτσια στην Α2

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στον α’ γύρο για την α’ φάση του πρωταθλήματος της Α2 πόλο γυναικών.

Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά κατάφεραν τελικά να βρεθούν την Κυριακή στην Αθήνα, όπου έδωσαν τα παιχνίδια απέναντι σε Ιωνικό και ΟΦΗ, χάνοντας στα χαρτιά με 5-0 αυτό κόντρα στον Πανιώνιο που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο κι αυτό οφείλεται στην αδυναμία της ομάδας λόγω του απαγορευτικού των πλοίων να φύγει έγκαιρα από το λιμάνι της Σούδας για τον Πειραιά.

Ο ΝΟΧ δεν τα κατάφερε στα ματς που έδωσε, χάνοντας και τα δύο και απ’ ό,τι φαίνεται θα βρεθεί στον όμιλο καθόδου, για να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2. Το διάστημα μεταξύ 3-5 Μαΐου θα ακολουθήσει ο β’ γύρος, ενώ από εκεί και πέρα οι αγώνες για την άνοδο και την παραμονή θα διεξαχθούν το διάστημα μεταξύ 14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών έχουν ως εξής:

• 1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος 0-5 α.α.
ΟΦΗ-Ιωνικός 13-8

• 2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός 4-9
Τα 8λεπτα: 1-1, 1-3, 1-1, 1-4
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 3, Μπιτσάκη, Γιακουμάκη, Παπασηφάκη, Σαραβελάκη 1, Ζαχαράκη, Ζούπα, Χατζάκη, Φουράκη, Κουκουράκη, Παυλοπούλου.
ΟΦΗ-Πανιώνιος 4-18

• 3η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 13-2
Τα 8λεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-0
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 1, Μπιτσάκη, Γιακουμάκη, Παπασηφάκη, Σαραβελάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα 1, Χατζάκη, Φουράκη, Κουκουράκη, Παυλοπούλου.
Πανιώνιος-Ιωνικός 24-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώνεται ως εξής:

1. Πανιώνιος 9
2. ΟΦΗ 6
3. Ιωνικός 3
4. Ν.Ο. Χανίων 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ