Θέλει νίκη με Γλυφάδα ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES επιστρέφει στη δράση για το τελικό μέρος της σεζόν. Αντίπαλος του το Σάββατο (13/4, 15:00) στο κολυμβητήριο Χανίων θα είναι η Γλυφάδα στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Παρ’ όλα αυτά, θα ακολουθήσει την προσεχή Τετάρτη (17/4), ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό απέναντι στον ΟΦΘ το οποίο είχε αναβληθεί ως γνωστόν δύο φορές. Μάλιστα υπό προϋποθέσεις, ο Ναυτικός Ομιλος θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη, ειδικότερα στο σενάριο που διασταυρωθεί με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στα πλέι άουτ.

Για τον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του προηγείται πάντως το παιχνίδι με την Γλυφάδα, μια ομάδα που διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ. Ζητούμενο είναι η νίκη για να μπορέσει ο ΝΟΧ να διεκδικήσει τις πιθανότητές του ν’ αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Το θετικό για τον τεχνικό του Ναυτικού Ομίλου είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς προβλήματα δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/09/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΗΝ Α1

Στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τα μαθήματα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ