Τα 1α Βενιζέλεια τεχνικής κολύμβησης το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και τον Δήμο Χανίων ανακοινώνει την πραγματοποίηση των πρώτων διεθνών Βενιζέλειων αγώνων τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Χανίων το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου.

Η διοργάνωση εντάσσεται στους αγώνες πρόκρισης αθλητών και αθλητριών για τις εθνικές ομάδες τόσο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών όσο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων.

Μία ημέρα πριν τους αγώνες, την Παρασκευή 7 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης με παρουσία αθλητών παγκοσμίου επιπέδου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

1οι ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ03/06/2023

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 3ΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023” Ο ΗΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ

Eναν πολύ σημαντικό ρόλο στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες “Ηράκλειο 2023” ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει ο Ηλίας Καλαμαρίδης. Ο προπονητής τεχνικής …

Περισσοτερα
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΕΜ11/05/2023

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΡΑΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Γεωργία Περάκη θα έχει την χαρά να λάβει μέρος σε διοργανώσεις εκτός Ελλάδας και μάλιστα …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ