Στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων ο Κουτρουλάκης

Στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει από κοινού με την Ισπανία η Εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων κλήθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έλαβε την σχετική πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Κραβαρίτη, με το καμπ να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» μεταξύ 26 και 29 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι η εξής: Σίρμας, Χαλυβόπουλος Αρ., Μπελέσης, Αρμυράς, Νιαρχάκος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσης, Παπανικολάου (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ), Κεχαλάρης, Σγουρίδης, Κουγιούνης, Στάθης (ΠΑΟΚ), Κατσαγούνος, Αθυμαρίτης, Μαλανδράκης (ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ), Μπιτσάκος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαθιόπουλος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Ζουρίδης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μόκκας, Γκίλας, Καρακούρος Μ. (ΧΙΟΣ), Κουτρουλάκης (Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ