Στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων ο Κουτρουλάκης

Στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει από κοινού με την Ισπανία η Εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων κλήθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έλαβε την σχετική πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Κραβαρίτη, με το καμπ να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» μεταξύ 26 και 29 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι η εξής: Σίρμας, Χαλυβόπουλος Αρ., Μπελέσης, Αρμυράς, Νιαρχάκος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσης, Παπανικολάου (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ), Κεχαλάρης, Σγουρίδης, Κουγιούνης, Στάθης (ΠΑΟΚ), Κατσαγούνος, Αθυμαρίτης, Μαλανδράκης (ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ), Μπιτσάκος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαθιόπουλος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Ζουρίδης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μόκκας, Γκίλας, Καρακούρος Μ. (ΧΙΟΣ), Κουτρουλάκης (Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ