Στη 2η θέση στην Ευρώπη στο Μικτό Ντουέτο Κουργιαντάκη-Γκορτσιλάς

Με την κατάκτηση της 2ης θέσης ξεκίνησε η συμμετοχή για την Ολγα Κουργιαντάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων που διεξάγεται στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά στο Μικτό Ντουέτο, κατακτώντας την 2η θέση με 69,1177 βαθμούς, σε ένα αγώνισμα, πάντως, που υπήρξαν δύο μόνο συμμετοχές, καθώς την 1η κέρδισε η Ρωσία με την Αλίνα Μαντουλένκο και τον Μιχαήλ Βασίλεφ με 81,8443 β.

Από εκεί και πέρα, Αννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου βρέθηκαν στην 6η θέση ανάμεσα σε 21 χορευτικά στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, με τη βαθμολογία τους να είναι 81,3893 βαθμοί. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Ξένια Λαντνάια και Ελεζαβέτα Μινάεβα (89,0935β.), το ασημένιο οι Ουκρανές δίδυμες Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αξεξίιβα (87,9656β.) και το χάλκινο οι Ισπανίδες Ιρένε Χιμένο Μαρτίνεζ και Ίρις Τίο Κάσας (85,9430β.).

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της Ολγας Κουργιαντάκη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκονται με την Εθνική μας ομάδα δύο ακόμα κορίτσια, οι Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/02/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ