Πρόκριση στο Βαλκανικό για τον Κοζωνάκη

Μια νέα μεγάλη διάκριση σημειώνει το Τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς λίγο καιρό μετά την απόλυτα πετυχημένη συμμετοχή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κω, ο Νίκος Κοζωνάκης θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη.

Νίκος Κοζωνάκης και Ανδρέας Σηφάκης.

Ο Χανιώτης ιστιοπλόος κατάφερε να λάβει μέρος με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPTIMIST 2017 που διεξήχθη από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο. Παλαιάς Φώκαιας «Ο Πυθέας», στο Λιμάνι της Π. Φώκαιας, τερματίζοντας συγκεκριμένα στην πολύ υψηλή 9η θέση ανάμεσα σε 300 παιδιά που πήραν μέρος! Ετσι, αυτή η πολύ σπουδαία επίδοση για τον Κοζωνάκη τον βρίσκει να είναι ανάμεσα στα άτομα που θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Επίσης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε μέρος και η Μαρία Κοζωνάκη, που κατέλαβε την 62η θέση, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Συνοδός των παιδιών στην Π. Φώκαια ήταν ο προπονητής τους στον Ν.Ο. Χανίων, Ανδρέας Σηφάκης.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα διεξήχθη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού και τη συνεργασία  των Ομίλων Ν.Ο. Λαγονησίου-Ν.Α.Ο. Αναβύσσου & Παλαιάς Φώκαιας και Ν.Α.Ο. Παλαιάς Φώκαιας «Ο Πυθέας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΕΤ22/11/2017

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο ιστιοπλοϊκός αγώνας για σκάφη ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΡ17/11/2017

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων διοργανώνει αγώνα για σκάφη ανοικτής θάλασσας ο οποίος εντάσσεται στο πρόγραμμα του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ