Με 35 αθλητές και αθλήτριες στους Χειμερινούς αγώνες

Με 35 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, όπως προκύπτει από την πραγματοποίηση της τελευταίας ημερίδας, που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, με διοργανωτή τον Ν.Ο. Ηρακλείου.

Οι αθλητές του Κώστα Τζιλιβάκη κολύμπησαν αρκετά γρήγορα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση και ότι μπορούν να σημειώσουν καλές επιδόσεις στο προσεχές πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει αρχικά με τις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων ΑΒ και θα συνεχιστεί με αυτές των παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Λιονάκης, Θεοδοσάκη, Κουργιαντάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μέντης, Μουζουράκης, Περβολαράκη, Πουλιδάκη, Ριτζάκης, Τζινευράκη, Τζουγκράκης και Τρουλάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης απόπλου, αυτό και σαν …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΒ

Με τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων ΑΒ ανοίγει την Παρασκευή (15/2) η αυλαία των χειμερινών αγώνων κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ