Με 35 αθλητές και αθλήτριες στους Χειμερινούς αγώνες

Με 35 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, όπως προκύπτει από την πραγματοποίηση της τελευταίας ημερίδας, που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, με διοργανωτή τον Ν.Ο. Ηρακλείου.

Οι αθλητές του Κώστα Τζιλιβάκη κολύμπησαν αρκετά γρήγορα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση και ότι μπορούν να σημειώσουν καλές επιδόσεις στο προσεχές πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει αρχικά με τις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων ΑΒ και θα συνεχιστεί με αυτές των παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Λιονάκης, Θεοδοσάκη, Κουργιαντάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μέντης, Μουζουράκης, Περβολαράκη, Πουλιδάκη, Ριτζάκης, Τζινευράκη, Τζουγκράκης και Τρουλάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση έχουν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/04/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο εξωτερικό, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ