Με 35 αθλητές και αθλήτριες στους Χειμερινούς αγώνες

Με 35 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, όπως προκύπτει από την πραγματοποίηση της τελευταίας ημερίδας, που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, με διοργανωτή τον Ν.Ο. Ηρακλείου.

Οι αθλητές του Κώστα Τζιλιβάκη κολύμπησαν αρκετά γρήγορα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση και ότι μπορούν να σημειώσουν καλές επιδόσεις στο προσεχές πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει αρχικά με τις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων ΑΒ και θα συνεχιστεί με αυτές των παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Λιονάκης, Θεοδοσάκη, Κουργιαντάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μέντης, Μουζουράκης, Περβολαράκη, Πουλιδάκη, Ριτζάκης, Τζινευράκη, Τζουγκράκης και Τρουλάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/08/2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… 16ΟΣ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Ξεκίνησε η συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Στην πρώτη του εμφάνιση …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ