Πολλά μετάλλια και όμορφες εμπειρίες στην Καλαμάτα για τα προαγωνιστικά

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησαν 15 αθλητές και αθλήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας το Σαββατοκύριακο (27-28/4) στο “7ο κύπελλο Σπύρου Κοντόπουλου” που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Ολα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας πολλά μετάλλια ενώ τα περισσότερα κατέρριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Ειδικότερα, η συγκομιδή τους ανήλθε σε 26 μετάλλια συνολικά, εκ των οποίων 6 χρυσά, 9 ασημένια και 11 χάλκινα. Η εμπειρία που έζησαν, ήταν πολύ όμορφη, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν για αγώνες την πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές από σωματεία της Πελοποννήσου και της Αττικής.

Την αποστολή στην Καλαμάτα συνόδευσε ο προπονητής, Αντώνης Καλογεράκης και η κα Νίκη Καλαϊτζάκη από το σύλλογο γονέων κολύμβησης.

Επόμενη συμμετοχή για το προαγωνιστικό τμήμα είναι στα Κονταξάκεια, αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές του ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη, Κακάσης, Κοκκίνη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μπαδογιάννης, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Πενταράκη, Σπυριδάκης, Σταθάκη και Φουρναράκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ