Υπερψήφιση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, έγκριση προϋπολογισμού στη Γ.Σ.

Στην υπερψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στην έγκριση του προϋπολογισμού για το 2017 προχώρησε την Τετάρτη το απόγευμα το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η διοίκηση λαμβάνει έτσι ψήφο εμπιστοσύνης ούτως ώστε να συνεχίσει το έργο της, το οποίο παραμένει δύσκολο λόγω της τεράστιας κρίσης που πλήττει τη χώρα και την κοινωνία. Εντούτοις, το γεγονός ότι η μεγάλη πισίνα των 50μ. είναι σε θέση να λειτουργεί και ειδικότερα φέτος παράμεινε κλειστή για σχεδόν 2,5 μήνες αυτό είναι ένα γεγονός που κρίνεται ως ιδιαίτερα αισιόδοξο.

Δια της Προέδρου, Χαράς Πράπα-Μυλωνάκη, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου προχώρησε στον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, σημειώνοντας τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν και πάλι οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των Τμημάτων. Στάθηκε στη μεγαλοπρεπή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο και που ήταν αντάξια της οντότητας και της ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου και επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι η 50άρα πισίνα να είναι ανοικτή, ευχόμενη να μην υπάρξουν ποτέ ξανά τα προβλήματα του παρελθόντος.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός για το 2016, την οποία παρουσίασε η Ταμίας, Αργυρώ Φελεσάκη-Στεφανίδη, με τα αποτελέσματα να κρίνονται αισιόδοξα, κάτι που παρατήρησαν μεταξύ άλλων και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, που έδωσαν δυναμικό παρών στα γραφεία του Ομίλου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανάλυση του προϋπολογισμού για το 2017, που είναι σχεδόν στα επίπεδα του 2016 και αρκετά πιο ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που οφείλεται στα πολλά μέλη που απαριθμεί ο ΝΟΧ, στη συνεχή προσέλευση παιδιών και νέων αθλητών, αλλά και στο ότι περιορίζονται σημαντικά, μετά και την αγορά από πλευράς του Ομίλου της «κουβέρτας», τα προβλήματα με την πισίνα.

Ακόμη το Διοικητικό Συμβούλιο απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη για το χρονικό διάστημα από 1/1 έως 31/12/2016.

Τη Γ.Σ. συντόνισε από τη θέση του Προέδρου ο κ. Αντώνης Μακρινάκης ενώ χρέη Γραμματέα ανέλαβε η κα Ιωάννα Φιλιππάκη.

Σημειώνεται, τέλος, το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στη Συνέλευση, αλλά και ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξε μαζική προσέλευση μελών, αρκετά από τα οποία μάλιστα δεν παρέλειψαν να πάρουν το λόγο, κάνοντας επισημάνσεις ή για να εκφράσουν τις προτάσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ06/08/2019

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά η γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, εκμάθησης κολύμβησης και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ