Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων ανακυκλώνει

Με την επίσκεψη της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη, στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», ολοκληρώθηκε η δράση που αφορούσε την ανακύκλωση και που τις τελευταίες μέρες τελέστηκε στο χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων.

Με τη συνοδεία παιδιών από τα τμήματα εκμάθησης, που και το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιούνται από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η κυρία Μυλωνάκη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», δίνοντας το καλό παράδειγμα για την αξία που έχει η ανακύκλωση και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος.

Γενικότερα, η δράση που τελέστηκε στο κολυμβητήριο έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, να ανακυκλώσουν, να εκπαιδευτούν μέσα από ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό υλικό και να αποκτήσουν γνώσεις για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ25/06/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Συνέντευξη Τύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ