Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων ανακυκλώνει

Με την επίσκεψη της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη, στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», ολοκληρώθηκε η δράση που αφορούσε την ανακύκλωση και που τις τελευταίες μέρες τελέστηκε στο χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων.

Με τη συνοδεία παιδιών από τα τμήματα εκμάθησης, που και το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιούνται από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η κυρία Μυλωνάκη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», δίνοντας το καλό παράδειγμα για την αξία που έχει η ανακύκλωση και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος.

Γενικότερα, η δράση που τελέστηκε στο κολυμβητήριο έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, να ανακυκλώσουν, να εκπαιδευτούν μέσα από ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό υλικό και να αποκτήσουν γνώσεις για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ06/08/2019

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά η γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, εκμάθησης κολύμβησης και …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ20/06/2019

ΤΟ «ΚΙΝΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώνουν καθημερινά αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ