Η γιορτή για τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης και ολοήμερου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά η γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, εκμάθησης κολύμβησης και ολοήμερου, στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στα δύο προγράμματα είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επίδειξη όλων όσων έχουν διδαχθεί από τους εκπαιδευτές του Ναυτικού Ομίλου, μεταξύ άλλων και στο κολύμπι. Οι γονείς τους στην εξέδρα είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να τα χειροκροτήσουν.

Παράλληλα, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, παρουσιάστηκαν ένα-ένα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν αθλητές που έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα. Ετσι, έγινε παρουσίαση από το κανόε καγιάκ, την ιστιοπλοΐα, την καλλιτεχνική κολύμβηση, το πόλο, την τεχνική κολύμβηση και την κολύμβηση. Επίσης, επίδειξη έγινε από τους αθλητές του τμήματος ειδικής άθλησης (Special Olympics) που κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα, αλλά και τους εθελοντές ναυαγοσώστες της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδια από τα παιδάκια της εκμάθησης, το πρόγραμμα για τα οποία θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΑΒ22/06/2019

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ

Με την επίσκεψη της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη, στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», ολοκληρώθηκε η …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ20/06/2019

ΤΟ «ΚΙΝΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώνουν καθημερινά αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ