Εξαιρετική η ημερίδα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα υγείας, διατροφής, ψυχολογίας, καθώς και αποκατάστασης από τραυματισμούς είχαν αθλητές, προπονητές και γονείς στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Η ημερίδα συγκέντρωσε πολύ κόσμο, απόδειξη του ενδιαφέροντος που είχε, ενώ οι ομιλίες αποδείχτηκαν εξαιρετικές. Συγκεκριμένα, η ενδοκρινολόγος, Κωνσταντίνα Στάμου, μίλησε για την «υγεία», η διατροφολόγος, Κατερίνα Καλαμαρίδη για την «διατροφή στον αθλητισμό», ενώ ακολούθησαν ο φυσικοθεραπευτής, Δημήτρης Λιονάκης που ανέπτυξε το θέμα «συχνοί τραυματισμοί του αθλητή» και τέλος, η ψυχολόγος, Ελεάνα Κοκκίνη, η οποία αναφέρθηκε στην «αθλητική ψυχολογία».

Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αποδώσουν εξαιρετικά τη σημασία των θεμάτων που ανέπτυξαν, με το ακροατήριο, μεταξύ άλλων να απευθύνει ερωτήματα και να επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, δια της προέδρου, Χαρούλας Πράπα-Μυλωνάκη, προχώρησε στη βράβευση όλων των ομιλητών που συμμετείχαν στη ημερίδα, ευχαριστώντας τους θερμά για τη συμμετοχή τους.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων και για το λόγο παραβρέθηκαν αντίστοιχα η υπεύθυνη αθλητισμού, Κατερίνα Ζομπανάκη και ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Βλαζάκης.

Η ημερίδα τέλεσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί επίσης την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Βούλα Ορφανουδάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ιάκωβο Ρούσσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ06/08/2019

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά η γιορτή των καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, εκμάθησης κολύμβησης και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ