Εξαιρετική η ημερίδα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα υγείας, διατροφής, ψυχολογίας, καθώς και αποκατάστασης από τραυματισμούς είχαν αθλητές, προπονητές και γονείς στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Η ημερίδα συγκέντρωσε πολύ κόσμο, απόδειξη του ενδιαφέροντος που είχε, ενώ οι ομιλίες αποδείχτηκαν εξαιρετικές. Συγκεκριμένα, η ενδοκρινολόγος, Κωνσταντίνα Στάμου, μίλησε για την «υγεία», η διατροφολόγος, Κατερίνα Καλαμαρίδη για την «διατροφή στον αθλητισμό», ενώ ακολούθησαν ο φυσικοθεραπευτής, Δημήτρης Λιονάκης που ανέπτυξε το θέμα «συχνοί τραυματισμοί του αθλητή» και τέλος, η ψυχολόγος, Ελεάνα Κοκκίνη, η οποία αναφέρθηκε στην «αθλητική ψυχολογία».

Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αποδώσουν εξαιρετικά τη σημασία των θεμάτων που ανέπτυξαν, με το ακροατήριο, μεταξύ άλλων να απευθύνει ερωτήματα και να επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, δια της προέδρου, Χαρούλας Πράπα-Μυλωνάκη, προχώρησε στη βράβευση όλων των ομιλητών που συμμετείχαν στη ημερίδα, ευχαριστώντας τους θερμά για τη συμμετοχή τους.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων και για το λόγο παραβρέθηκαν αντίστοιχα η υπεύθυνη αθλητισμού, Κατερίνα Ζομπανάκη και ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Βλαζάκης.

Η ημερίδα τέλεσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί επίσης την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Βούλα Ορφανουδάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ιάκωβο Ρούσσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΡΙ02/04/2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Στη βράβευση παλαίμαχων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα προχώρησε ο Δήμος Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΕΜ07/03/2019

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΕ

Τιμή σε δέκα αθλητές και αθλήτριες και σε δύο προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων απέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ