Επιτυχημένο το πρώτο προπονητικό καμπ

Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Χριστόνικου Γιαννίρη πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου το πρώτο προπονητικό καμπ ιστιοπλοΐας για την Κρήτη. Οι ομιλίες και το πρακτικό μέρος της εξάσκησης του κ. Γιαννίρη που σαν στόχο είχαν την αναβάθμιση του αθλήματος και την ενημέρωση των προπονητών και των αθλητών, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού κέντρου Σούδας.
Οι προπονήσεις εστιάστηκαν κυρίως στην προετοιμασία των μικρών ιστιοπλόων, που σύμφωνα με τις υποδείξεις των προπονητών τους, προορίζονται να συμμετάσχουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Βέβαια, τις υποδείξεις του κ. Γιαννίρη επεδίωξαν να αξιοποιήσουν και οι ίδιοι οι προπονητές.
campΟι υπεύθυνοι του πρώτου καμπ, μιας και θ’ ακολουθήσουν δύο ακόμα στην Κρήτη, σε Ηράκλειο και Σητεία συγκεκριμένα, του Ν.Ο. Χανίων και του Ι.Ο. Χανίων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διότι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στο αίτημα που από κοινού κατέθεσαν οι Όμιλοι του νησιού, για την αναβάθμιση του αθλήματος της περιφέρειας, η οποία σε σχέση με το κέντρο υστερεί σημαντικά. Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα ότι πέραν από τις τρεις προπονητικές συναντήσεις που αποφασίστηκε να υπάρξουν με τον κ. Γιαννίρη, στο γενικότερο πλαίσιο εντάσσονται και το Κύπελλο Κρήτης για σκάφη optimist και laser, το οποίο καθιερώνεται θεσμικά, καθώς επίσης η σχολή βοηθών προπονητών που θα δημιουργηθεί στο Ηράκλειο και το σεμινάριο επιτροπής αγώνων και ενστάσεων που θα έχει ως βάση του το Ρέθυμνο.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο καμπ φιλοξενήθηκαν στα σπίτια των αθλητών των Ομίλων Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ., απόδειξη των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ13/06/2019

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μια πολύ μεγάλη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αρχής γενομένης από …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ06/06/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης ιστιοπλοΐας. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 27 Ιουνίου. Πληροφορίες και εγγραφές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ