«Ελαμψαν» στη Σύρο οι Χανιώτισσες

Το χρώμα, μεταξύ άλλων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, είχε το διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» που διεξήχθη στη Σύρο για ένα ολόκληρο τριήμερο, από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου τα πήγαν εξαιρετικά, συμμετέχοντας είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε χορεύοντας για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, οι διακρίσεις των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλες και μαρτυρούν περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι η πορεία τους μέχρι σήμερα στο άθλημα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Οπως τονίζει στις δηλώσεις της η προπονήτρια του Ν.Ο. Χανίων, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Ηταν μια διοργάνωση όπου κερδίσαμε πολλές εμπειρίες γιατί τα παιδιά μας συνάντησαν ομάδες από άλλες χώρες και είδαν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπουν συνήθως. Οι εμφανίσεις μας ήταν πολύ σημαντικές και ήταν επίσης πολύ σημαντικό ότι πήραν μέρος ξένοι κριτές, καθώς τους άρεσε πολύ η προσπάθειά μας. Φέτος η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, ήταν όλα πολύ καλά οργανωμένα και οι συμμετοχές ήταν περισσότερες σε σχέση με πέρσι, αφού ήρθαν πιο πολλές ξένες ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι για τα αποτελέσματα που καταφέραμε τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και για τα κορίτσια που αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα».

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΧ

Ο Ναυτικός Ομιλος είχε την τιμή να βαθμολογηθεί ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία του μίτινγκ, κερδίζοντας συγκεκριμένα ένα ασημένιο, στο τεχνικό ομαδικό και δύο ακόμα χάλκινα μετάλλια, στο ελεύθερο ομαδικό και το κόμπο. Επίσης, είχε μία 4η θέση στο Σόλο και μία 7η στο Ντουέτο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά αγώνισμα είναι τα εξής:

• Τεχνικό Ομαδικό
2η θέση – 65,2016β.
Αλατζά, Βομβολάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη (αναπλ. Δουλαβέρη, Λουράκη.

• Ελεύθερο Ομαδικό
3η θέση – 69,3000β.
Αλατζά, Βομβολάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη (αναπλ. Δουλαβέρη, Λουράκη)

• Κόμπο
3η θέση – 69,3333β.
Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκου, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη (αναπλ. Τουσισβίλι)

• Σόλο
4η θέση – 72,5667β.
Αλατζά

• Ντουέτο
7η θέση – 67,9667β.
Κρομμυδάκη – Τζιτζικαλάκη

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Από εκεί και πέρα, τρία ακόμα κορίτσια συμμετείχαν στις χορογραφίες της Εθνικής ομάδας. Η Ολγα Κουργιαντάκη αγωνίστηκε με την ομάδα των Γυναικών, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μαζί με τα άλλα κορίτσια στην κατάκτηση δύο μεγάλων διακρίσεων, αφού αναδείχτηκε στη 2η θέση στο κόμπο και στην 3η στο ομαδικό.

Ακόμα, οι Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη αγωνίστηκαν με την Εθνική Νεανίδων στο αγώνισμα του κόμπο, παρουσιάζοντας ένα πολύ ωραίο χορευτικό.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «η Καλλιπάτειρα» για την ευγενική χορηγία του στην αποστολή των κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/02/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ