Δεύτερη αποστολή στην έδρα της Βουλιαγμένης

Αντίπαλος με μία από τις παραδοσιακά πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, την Βουλιαγμένη, θα τεθεί την Τετάρτη (13/10, 14:30) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιδιώκει σε αυτό το παιχνίδι, που περιλαμβάνεται ανάμεσα σε όσα θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για την Α1, να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στην προσπάθεια που καταβάλλει να “πιάσει” ρυθμό εν όψει της συνέχειας που ακολουθεί.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δεν μπορεί να τρέφει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, αφού η διαφορά δυναμικότητας με την Βουλιαγμένη είναι αρκετά σημαντική. Εκτός των άλλων, ο Ηλίας Μαχαίρας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λεβεντάκη, Βουλγαράκη και Μπατάκη.

Αναλυτικότερα η αποστολή είναι η εξής: Κουμής, Βολτυράκης, Σπάχιτς, Πολύζος, Αγιωργούσης, Χαριτάκης, Τοθ, Αποστολάκης, Μπέτο, Μαζοκοπάκης, Κανδανολέων, Νικολαΐδης και Κουτρουλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ23/10/2021

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την πρώτη φετινή του νίκη γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να επιβληθεί …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ22/10/2021

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Με στόχο την απόσπαση του πρώτου θετικού αποτελέσματος για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ